Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump face SENZAȚIE, în spatele ușilor închise: 'Unde e dictatorul meu preferat?'

Instagram
Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a întrebat, în glumă, unde era "dictatorul" său "preferat" referindu-se la preşedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, cu ocazia summitului G7 desfăşurat în august în Franţa, afirmă surse citate de publicaţia The Wall Street Journal, potrivit MEDIAFAX.

Donald Trump îl aştepta pe Abdel Fattah el-Sisi în faţa unei săli din Hotel du Palais în cursul summitului Grupului ţărilor puternic industrializate (G7), desfăşurat în august în staţiunea franceză Biarritz. Conform unor oficiaili citaţi de publicaţia WSJ, în timp ce aştepta, liderul de la Casa Albă a întrebat: "Unde este dictatorul meu preferat?".

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

Comentariul făcut de preşedintele Statelor Unite a fost auzit de oficialii americani şi egipteni prezenţi la întrevedere.

Site-ul de ştiri Axios.com a comentat: "Abdel Fattah el-Sisi chiar este dictator şi este foarte apropiat de Administraţia Donald Trump. Preşedintele Trump nu pare să aibă probleme privind ideea apropierii de lideri autoritarişti, dar comentariul său a fost «întâmpinat cu o tăcere uimitoare», conform WSJ, care notează că nu este clar dacă al-Sisi se afla în apropiere pentru a auzi".

După câteva momente, cu ocazia întâlnirii, Donald Trump l-a lăudat pe al-Sisi, numindu-l "un om foarte dur" care "a făcut o treabă extraordinară".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.