Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump ia măsuri pentru a nu ajunge în cătușe: Și-a angajat un nou avocat principal pentru procedura de la New York (CNN)

brookings.edu
donald trump furios

Fostul preşedinte Donald Trump a angajat un nou avocat pentru a fi principalul său sfătuitor în apărarea împotriva acuzaţiilor aduse de procuratura districtului Manhattan din New York, au declarat mai multe surse pentru CNN, anunță news.ro.

Donald Trump l-a angajat pe Todd Blanche, care este cel mai recent partener la firma de avocatură Cadwalader, Wickersham & Taft.

Blanche i-a reprezentat anterior pe managerul de campanie al lui Trump, Paul Manafort, şi pe Igor Fruman, un fost asociat al lui Rudy Giuliani care a fost, de asemenea, o figură-cheie în primul proces de impeachment al lui Trump.

Joe Tacopina şi Susan Necheles, avocaţi ai lui Trump, vor rămâne în echipa juridică a acestuia

Angajarea lui Blanche este văzută de anturajul lui Trump drept o marginalizare a lui Tacopina, care până în acest moment a fost unul dintre avocaţii cei mai vizibili care s-au ocupat de apărarea fostului preşedinte. Cu toate acestea, unul dintre apropiaţii lui Trump a respins această caracterizare şi spune că prin cooptarea lui Blanche s-a urmărit întărirea echipei de avocaţi ai apărării.

Un alt avocat care îl reprezintă pe fostul preşedinte, Tim Parlatore, a sugerat vineri că ar putea exista un potenţial conflict de interese în cazul lui Tacopina. "Ştiu că Joe are anumite probleme de potenţial conflict, având în vedere contactele sale anterioare cu Stormy Daniels. Aşadar, cine este avocatul potrivit pentru a-l reprezenta la proces este ceva ce clientul va trebui să decidă. În cele din urmă, decizia cu privire la cine să-i stea alături, în faţa unui juriu, este o decizie pe care doar clientul o poate lua", a subliniast Parlatore.

Întrebat de CNN dacă se ocupă în continuare de caz şi dacă va fi marţi în instanţă, Tacopina a răspuns: "Da, bineînţeles! Şi voi fi avocatul principal al procesului atunci când va suna clopoţelul!".

Vezi și: ‘Lovitură’ primită de Donald Trump! Fostul preşedinte american se confruntă cu peste 30 de capete de acuzare legate de fraude în afaceri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.