Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îi sperie pe artişti: Cea mai MARE VEDETĂ din ultimii ani PLEACĂ DEFINITIV din SUA

www.stirileprotv.ro
Donald Trump fiu

Donald Trump a produs o surpriză imensă. A câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite în dauna lui Hillary Clinton şi va fi din ianuarie preşedintele SUA. Din cauza republicanului, o celebră cântăreaţă a decis să emigreze.

Citește și: ULTIMUL HAL Au făcut SEX în curtea spitalului din Satu Mare / FOTO

Interpreta britanică Adele a luat decizia de a părăsi Statele Unite, din cauza lui Donald Trump. Cântăreaţa a decis să revină în ţara sa natală, Marea Britanie. Potrivit tabloidelor, Adele a luat această decizie imediat după victoria obţinută de Donald Trump. Adele, ca şi mulţi alţi colegi de-ai ei, a susţinut-o în această campanie electorală pe candidata democrată Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul electoral din SUA.

Citește și: ADEVĂRUL despre fructele pe care le cumpărăm din magazine: Sunt IRADIATE și vechi

Interpreta britanică este nevoită acum să renunţe la imobilul său pe care l-a achiziţionat în oraşul Los Angeles şi să caute o altă şcoală pentru fiul său. Adele este supărată pe Donald Trump şi din cauza faptului că Partidul Republican din SUA a folosit compoziţiile sale muzicale în campania electorală a candidatului Trump, conform rador. În timpul discursurilor electorale, susţinute de miliardarul american Trump, deseori pe fundal se auzeau piesele „Rolling In The Deep” şi „Skyfall”. Purtătorul de cuvânt al interpretei britanice Adele a precizat că Donald Trump nu a avut aprobarea sa de a folosi piesele muzicale în campaniile sale politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.