Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îl AMENINȚĂ pe procurorul Robert Mueller: 'Mi-ar plăcea tare mult să vorbesc cu el, nimeni nu vrea să vorbească mai mult decât mine'

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump a dat asigurări vineri că i-ar plăcea "tare mult" să stea de vorbă cu Robert Mueller, procurorul special care se ocupă de ancheta privind presupusa ingerinţă rusă în alegerile din 2016, dar avocaţii săi l-au sfătuit să nu facă acest lucru, relatează AFP şi Reuters.

"Mi-ar plăcea tare mult să vorbesc. Mi-ar plăcea tare mult. Nimeni nu vrea să vorbească mai mult decât mine, pentru că nu am făcut nimic rău", a insistat liderul de la Casa Albă la o întâlnire cu reporteri.

Citește și: Ofertă nesperată pentru„Diamantul” lui Becali! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul din Pipera

El a subliniat însă că trebuie să se găsească o modalitate de "a fi tratat corect", scrie agerpres.ro.

"Dacă aş considera că este corect, aş trece peste avocatul meu. (...) Pentru moment, este pur şi simplu o vânătoare de vrăjitoare", a adăugat Trump.

Citește și: Lovitură de teatru! Ce s-a aflat despre fabrica pe care o lăuda premierul Viorica Dăncilă – „Afirmația este falsă”

Marţi, cotidianul The Washington Post, cu referire la patru surse anonime, a scris că în timpul unei întâlniri desfăşurate la 5 martie cu echipa juridică a preşedintelui, Robert Mueller a ameninţat cu o citaţie pentru ca Donald Trump să compară în faţa unui mare juriu dacă refuză să fie interogat în cadrul acestei anchete federale.

Rusia a negat orice amestec în alegeri, iar Trump a respins ideea că ar fi existat vreo legătură între echipa sa de campanie şi Moscova.

Citește și: Victor Ponta surprinde! Decizia pe care a luat-o fostul premier, după ce femeile din PSD au cerut daune uriașe unei publicații

Miercuri, fostul primar newyorkez Rudolph Giuliani, proaspăt alăturat echipei de avocaţi a preşedintelui, i-a cerut procurorului general Jeff Sessions să pună capăt anchetei efectuate de Mueller,''în interesul justiţiei''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.