Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump joacă MURDAR: Amenință că îi dă în judecată pe cei din echipa procurorului Robert Mueller

Donald Trump nebun

Preşedintele Donald Trump a ameninţat luni că ”democraţi furioşi” din echipa de anchetă a procurorului special Robert Mueller ar putea să fie daţi în judecată din cauza unor presupuse ”conflicte de interese”, relatează CNN.

”Cei 13 democraţi furioşi însărcinaţi cu vânătoarea rusă de vrăjitoare încep să descopere că există un sistem judiciar care protejează cu adevărat oamenii de nedreptate... şi stai să vezi când tribunalele vă vor vedea conflictele de interese nedezvăluite!”, a scris Trump pe Twitter.

Citește și: S-a aflat adevărul care pune în dificultate MAI! Detalii incendiare despre polițista sexy promovată pe pagina Poliției Române cu ocazia vacanței de 1 Mai

Locatarul Casei Albe nu furnizează vreo probă cu privire la aceste presupuse conflicte de interese. CNN a dezvăluit că mai mulţi membri ai echipei lui Mueller au făcut donaţii Partidului Democrat, scrie news.ro.

Un amestec rus în alegerile americane din 2016 face totodată obiectul mai multor anchete în Congres. Mueller - un republican - a fost numit la FBI de fostul preşedinte George W. Bush.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis apelează la Curtea Constituțională! Sesizare de neconstituționalitate

Actualul adjunct al secretarului Justiţiei, Jeff Sessions, Rod Rosenstein, care l-a numit pe Mueller procuror special, a fost numit la rândul său de către Trump.

De asemenea, Trump a negat din nou, luni, că a obstrucţionat ancheta rusă şi şi-a apărat retorica prin care ”ripostează” ”vânătorii ruse de vrăjitoare”.

Citește și: Mesaj tranșant al lui Liviu Dragnea! Guvernul Dăncilă nu va lua decizia cu care nu a fost de acord niciun guvern până acum

”Vânătoarea rusă de vrăjitoare îşi pierde rapid credibilitatea. Comisia pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor nu a găsit vreo complicitate, coordonare ori nimic altceva cu Rusia. Aşa că, acum, ancheta spune OK, ce altceva mai e acolo? Ce-aţi zice de o obstrucţionare în vederea unei infracţiuni închipuite, false. Nu există nicio o(bstrucţionare a justiţiei), se numeşte ripostă”, a scris şeful statului american pe Twitter.

Întrebări divulgate în presă arată că Mueller vrea să-l interogheze pe Trump în legătură cu o eventuală obstrucţionare a justiţiei.

Citește și: Liviu Dragnea a confirmat! Ce sa va face ori în luna iunie, ori în luna iulie

Trump a apreciat săptămâna trecută că asemenea întrebări constituie o ”capcană” şi că ”pare foarte dificil să obstrucţionezi justiţia din cauza unei infracţiuni care nu a avut loc vreodată!”.

Preşedintele Statelor Unite a sugerat, la "Fox & Friends", că ar putea, ”la un moment dat”, să intervină şi să acţioneze împotriva Departamentului Justiţiei, care supervizează ancheta procurorului special.

Citește și: Produs tratat cu substanțe toxice pe rafturile unui important hipermarket: Vă poate afecta ficatul și rinichii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.