Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, lovitură dură pentru Barack Obama

captura Twitter
clinton trump

Au mai rămas câteva ore până la a treia dezbatere în direct dintre Hillary Clinton și Donald Trump, iar candidatul republican adaugă încă o doză de suspans la deja tensionata situație. Trump apelează la o lovitură împotriva lui Barack Obama, invitându-l pe fratele președintelui, Malik Obama, la dezbatere.

Deja suporter declarat al lui Trump, Malik Obama a declarat recent că republicanul are capacitatea de a reda măreția Americii. Într-un interviu pentru New York Times, Trump a afirmat că Malik Obama înțelege lucrurile mult mai bine decât fratele său.

Vezi și: Victor Ciutacu a EXPLODAT: detalii neașteptate din procesul cu soțul Alinei Gorghiu

Fratele președintelui SUA (doar din partea tatălui) s-a născut și a crescut în Kenya. Barack și Malik Obama s-au cunoscut în 1985. Ulterior, cei doi s-au vizitat de mai multe ori, fiecare dintre ei fiind cavaleri de onoare la nunta fratelui. Malik este cetățean american și a declarat că va vota cu Trump, fiind dezamăgit de mandatele de președinte ale fratelui său.

Precedentele două dezbateri au inclus schimburi de replici dure între Trump și Clinton, iar confruntarea de la Universitatea din Nevada se anunță la fel de tensionată. Potrivit sondajelor Clinton are un avans considerabil, iar candidatul republican poate doar să spere că va convinge alegătorii indeciși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.