Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu se lasă: O nouă declarație teribilă a candidatului care se vrea președinte

extratv.com
Donald Trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a propus instituirea unui test 'ideologic' la care să fie supuşi imigranţii ce doresc să vină în Statele Unite, măsură inclusă în planul său de combatere a terorismului islamist, scrie marţi publicaţia spaniolă ABC.

În timpul unui discurs susţinut la Universitatea din Youngstown (statul Ohio), Trump şi-a schiţat strategia antiteroristă pe care doreşte să o pună în practică dacă va câştiga cursa prezidenţială.

Citește și: Fina lui Mircea Eliade s-a iubit cu Charlie Sheen și se teme că are SIDA / FOTO HOT

Prezentându-se drept 'candidatul legii şi ordinii', el a pledat pentru o 'nouă direcţie' în politica de securitate a SUA şi a pus în centrul planului său antiterorist 'filtrarea extremă' a imigranţilor care doresc să vină în SUA. 'Numitorul comun al atacurilor teroriste islamiste majore petrecute recent pe teritoriul nostru (...) este că sunt implicaţi imigranţi sau copii ai imigranţilor', a indicat Trump.

'Trebuie să-i primim în această ţară numai pe cei care împărtăşesc valorile noastre. În timpul Războiului Rece aveam un test de control ideologic', a adăugat candidatul republican, pledând pentru instituirea unui 'nou test' de acest fel, pe care l-a denumit 'filtrare extremă'.

Citește și: Un român face senzație pe străzi: Interpretează DIVIN, la vioară, o piesă La Familia / VIDEO

'Pe lângă verificarea tuturor membrilor şi simpatizanţilor grupărilor teroriste, trebuie să-i identificăm pe cei care au atitudini ostile faţă de ţara noastră sau faţă de principiile ei, ori cred că legea Sharia (legea islamică) ar trebui să înlocuiască legea americană', a explicat în continuare Trump, reafirmându-şi totodată ideea ca SUA să 'suspende temporar imigraţia dinspre unele dintre regiunile cele mai periculoase şi volatile ale lumii care au o istorie de export a terorismului', informează agerpres.ro.

Citește și: Top 10 beneficii pentru sănătate dacă bei apă cu lămâie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.