Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, prima reacție după bombardarea Siriei: 'Misiune îndeplinită'

Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a salutat sâmbătă o 'lovitură perfect executată' şi a mulţumit aliaţilor francez şi britanic pentru 'misiunea îndeplinită' în Siria, transmit Reuters, dpa şi AFP, conform agerpres.ro

'O lovitură perfect executată noaptea trecută. Le mulţumesc Franţei şi Marii Britanii pentru înţelepciunea lor şi puterea Armatei lor excelente. Nu ar fi putut fi un rezultat mai bun. Misiune Îndeplinită!', a scris preşedintele Trump pe Twitter. 

'Atât de mândru de marea noastră armată care va fi în curând', datorită 'miliardelor de dolari' suplimentare deblocate sub administraţia sa, 'cea mai bună pe care ţara noastră a avut-o vreodată', a adăugat Trump într-un al doilea tweet.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ după bombardamentele din Siria: Consiliul de Securitate al ONU se reuneşte la cererea Rusiei


Loviturile occidentale au vizat trei situri legate de programul de armament chimic al regimului lui Bashar al-Assad, în apropiere de Damasc şi în centrul Siriei, au indicat Washington, Paris şi Londra. 

Loviturile au fost o ripostă ţintită după atacul chimic presupus din 7 aprilie de la Douma, de lângă Damasc, şi atribuit de occidentali regimului sirian. 

În 2003, preşedintele american de atunci, George W. Bush, anunţa sfârşitul principalelor operaţiuni de luptă în Irak de pe un portavion american care revenea din Golf, cu banner-ul 'Misiune îndeplinită' în spatele său, o declaraţie ce s-a dovedit curând prematură, observă AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.