Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump primește o lovitură de la fiica fratelui său: ’Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume’

Tha New York Times
Donald Trump

După apariția cărții lui John Bolton și pierderea susținerii unor republicani proeminenți, Donad Trump se confruntă cu o presiune suplimentară din cauză unei nepoate care încearcă să publice o carte despre secretele familiei Trump.

Un frate al preşedintelui american Donald Trump, Robert S. Trump, a făcut recurs în justiţie cu scopul de a bloca publicarea unei cărţi explozive despre familie, scrisă de către o nepoată a locatarului Casei Albe, Mary Trump, dezvăluie The New York Times (NYT), relatează AFP potrivit news.ro.

Cartea - intitulată ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man” urmează să apară la 28 iulie.

Robert S. Trump a cerut unui tribunal din Queens, la New York, să împiedice publicarea cărţii lui Mary Trump, pe care o acuză de încălcarea unui acord de confidenţialitate pe care l-ar fi semnat în legătură cu moştenirea lui Fred Trump, bunicuş său - tatăl lui Donald Trump.

”Încercarea sa de a ne dramatiza şi denatura relaţiile de familie după toţi aceşti ani, cu scopul de a profita financiar, este atât o mascaradă, cât şi o nedreptate făcută memoriei (...) părinţilor noştri iubiţi”, apreciază într-un comunicat, citat de ziar, Robert S. Trump,

Avertizare ANM - Prognoză specială pentru București

”Restul familiei şi cu mine suntem atât de mândri de minunatul meu frate, preşedintele, iar noi considerăm acţiunile lui Mary o adevărată ruşine”, afirmă el.

Potrivit editurii Simon & Schuster, aceste memorii pun într-o ”lumină crudă sumbra poveste” a familiei preşedintelui american Donald Trump.

În această carte de 240 de pagini, Mary Trump povesteşte evenimente la care a fost martoră în casa bunicilor săi, la New York.

”Ea descrie un coşmar de traumatisme, relaţii distructive şi un amestec tragic de neglijenţă şi abuz”, dă asigurări editura.

Potrivit site-ului de ştiri Daily Beast, Mary Trump ar urma să dezvăluie că ea este principala sursă a unei mari anchete cu privire la finanţele lui Donald Trump publicată de cotidianul New York Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.