Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump: Probabil lucrez mai multe ore decât aproape orice alt președinte anterior

Instagram
Donald Trump

Președintele american Donald Trump susține că "probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice" predecesor al său, în contextul criticilor pe tema programului de lucru al liderului de la Casa Albă, informează agenția The Associated Press, scrie Mediafax.

Etica muncii președintelui Trump a devenit un subiect de discuție la Washington, după ce site-ul Axios a obținut informații privind programul personal al acestuia pe trei luni.

Informațiile publicate de Axios au dezvăluit că Trump și-a petrecut 60% din programul său de lucru în ceea ce se numește "timp executiv", un termen creat de John Kelly, fostul șef al cancelariei prezidențiale, pentru a desemna o perioadă de timp nestructurată. Această perioadă coincide deseori cu timpul în care Trump scrie pe Twitter.

Citește și: Kovesi, 'periată' în New York Times: 'Este puţin probabil ca România să poată bloca numirea la Parchetul European'

"Mass-media a reușit să obțină programul meu de lucru, ceva foarte ușor de făcut, dar ar fi trebuit să fie un subiect relatat în mod pozitiv, nu negativ. Când se folosește termenul de "Timp Executiv", în general lucrez, nu mă relaxez. De fapt, probabil lucrez mai multe ore decât aproape orice alt președinte anterior", afirmă liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

"Adevărul este că, atunci când am preluat funcția de președinte, țara noastră era un dezastru. Forțe militare epuizate, războaie nesfârșite, un potențial război cu Coreea de Nord, impozite ridicate & prea multe reglementări, probleme la frontieră, cu imigrația și în domeniul sănătății & multe altele. Nu am avut de ales decât să muncesc foarte mult!", a completat președintele american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.