Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump pune TUNURILE pe opoziție: 'E vorba de cea mai mare depăşire a atribuţiilor din istoria ţării '

cloudfront.net
trump-donald

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat, marţi, opoziţia democrată de "obstrucţionarea justiţiei", atribuindu-i "cea mai mare depăşire a atribuţiilor din istorie", în contextul investigaţiei ample lansate de Camera Reprezentanţilor.

"Este vorba de cea mai mare depăşire a atribuţiilor din istoria ţării noastre. Democraţii obstrucţionează justiţia şi nu vor face nimic. O incursiune mare în căutarea disperată a unei infracţiuni, când de fapt adevărata infracţiune este ce fac democraţii şi ce au făcut!", a afirmat Donald Trump prin Twitter, denunţând o "hărţuire prezidenţială", scrie mediafax.ro.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

Comisia Juridică din Camera Reprezentanţilor a lansat luni o nouă investigaţie care îl vizează pe preşedintele SUA, Donald Trump, şi colaboratori apropiaţi ai acestuia, pentru presupuse acţiuni de obstrucţionare a justiţiei, corupţie şi abuz de putere.

Comisia Juridică a transmis solicitări pentru oferirea de documente către 81 de persoane sau entităţi care au legătură cu preşedintele Donald Trump, oferind termenul-limită de 18 martie pentru a răspunde. Printre persoanele sau entităţile vizate se numără companii ale familiei prezidenţiale, foşti membri ai echipei de campanie electorală şi rude apropiate, inclusiv Donald Trump jr, fiul liderului de la Casa Albă.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi

În plus, alte trei comisii din Camera Reprezentanţilor solicită Casei Albe şi Departamentului de Stat detalii despre conversaţiile preşedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin. Comisia pentru Informaţii, Comisia pentru Afaceri Externe şi Comisia pentru Monitorizarea activităţilor guvernamentale din Camera Reprezentanţilor le-au cerut lui Mick Mulvaney, şeful interimar al Cancelariei prezidenţiale, şi secretarului de Stat, Mike Pompeo, stenograme şi alte documente referitoare la discuţiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a reiterat luni seară, în contextul anchetei Camerei Reprezentanţilor, că nu a avut contacte cu Rusia în campania electorală, denunţând o "farsă politică". Întrebat dacă va coopera în investigaţia lansată de Comisia Juridică a Camerei Reprezentanţilor, Donald Trump a declarat: "Eu cooperez tot timpul cu toată lumea". "Dar ştiţi ce este frumos? Nu a fost nicio colaborare externă, totul este o farsă. Pe măsură ce îmbătrâniţi, vă daţi seama de acest lucru. Este vorba de o farsă politică", a afirmat Donald Trump.

Citește și: Gigi Becali, amendat de Comisia de Disciplină a FRF! Care este cauza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.