Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump refuză să se întâlnească cu liderul Laburiştilor din Anglia, pe care îl numeşte o 'forţă negativă'

The Economist
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că a decis să nu se întâlnească cu liderul opoziţiei Jeremy Corbyn în timpul vizitei sale la Londra, catalogându-l pe acesta drept o "forţă negativă", relatează AGERPRES.

Corbyn a luat cuvântul la un miting anti-Trump în timp ce liderul american avea discuţii cu Theresa May la reşedinţa sa oficială din Downing Street, criticându-l pentru tratamentul aplicat refugiaţilor şi pentru faptul că l-a atacat pe primarul Londrei, Sadiq Khan.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

În conferinţa de presă susţinută împreună cu Theresa May, Trump a fost întrebat despre Corbyn. "Nu-l cunosc pe Jeremy Corbyn, nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am vorbit niciodată cu el. Voia să se întâlnească cu mine astăzi sau mâine şi am decis că nu voi face acest lucru", a răspuns Trump.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

"Cred că este, din punctul meu de vedere, într-o anumită măsură o forţă negativă. Cred că oamenii ar trebui să încerce să facă lucrurile corect şi nu să critice. Nu-mi plac în niciun caz oamenii care critică la fel de mult cum îmi plac şi respect oamenii care pun lucrurile în mişcare", a adăugat el.

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’ .

Un purtător de cuvânt al Partidului Laburist a confirmat că Corbyn a propus o întâlnire cu Trump în timpul vizitei în Marea Britanie. "Jeremy este gata să discute cu preşedintele despre mai multe chestiuni, inclusiv urgenţa schimbărilor climatice, ameninţările pentru pace şi criza refugiaţilor"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.