Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump s-a DEZLĂNȚUIT împotriva ministrului justiției: 'Uită-te la întreaga corupţie 'a celeilalte părţi'

Donald Trump

Donald Trump l-a atacat din nou vineri pe ministrul justiţiei, la o zi după o dispută verbală între cei doi, Jeff Sessions răspunzând criticilor recurente ale preşedintelui american, informează AFP, potrivit Agerpres.

Într-o salvă de postări pe Twitter publicate vineri dimineaţă, liderul de la Casa Albă a reluat o parte din comunicatul trimis cu o zi în urmă de Sessions, interpretat ca fiind o critică deloc voalată la atacurile regulate ale preşedintelui la adresa sa. Trump l-a acuzat că s-a recuzat din ancheta privind presupusa influenţă rusă în alegerile prezidenţiale americane din 2016 care se desfăşoară sub supravegherea Departamentului Justiţiei. 

"'Departamentul Justiţiei nu va fi influenţat necorespunzător de consideraţii politice'. Jeff, este super, este ce vrea toată lumea, aşa că uită-te la întreaga corupţie 'a celeilalte părţi'", s-a dezlănţuit Trump. 

El a invocat apoi exemple, vizând-i în special pe opozanţii săi politici, cum ar fi 'Fundaţia Clinton', 'monitorizarea ilegală a Campaniei Trump', în opinia sa, sau 'înţelegerea secretă cu Rusia a democraţilor'.

Citește și: Gigi Becali şochează cu o declaraţie despre vedeta FCSB: 'Nu are sânge de român, n-ar trebui să fie la naţională'

"Haide Jeff, poţi să o faci, ţara aşteaptă", a mai scris el. 

Într-un alt mesaj publicat pe Twitter, Trump a reacţionat la pedeapsa cu închisoarea pentru o tânără americancă pentru că a divulgat un raport secret privind acţiuni ruse de spionaj în timpul alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016. Ocazie de a-l ataca, din nou, pe unul dintre susţinătorii săi istorici. 

Această pedeapsă "nu reprezintă cu adevărat nimic comparativ cu ce a făcut Hillary Clinton! Atât de nedrept, Jeff", a scris el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.