Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali şochează cu o declaraţie despre vedeta FCSB: 'Nu are sânge de român, n-ar trebui să fie la naţională'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali nu s-ar bucura ca Harlem Gnohere (31 de ani) să fie naturalizat şi convocat la naţională de Cosmin Contra. Omul cu banii de la FCSB a explicat că atacantul nu este român și nu trebuie convocat de Cosmin Contra, scrie Mediafax.

Cosmin Contra, selecţionerul naţionalei, şi-a manifestat interesul faţă naturalizarea şi folosirea lui Gnohere, golgheterul FCSB, la naţionala României. Mai mult, şi "Bizonul" şi-a arătat interesul pentru a juca sub tricolor, însă Becali nu crede în această variantă.

"De ce Junior Morais are de doi ani depusă cererea şi nu o primeşte? M-aş bucură foarte tare că Gnohere să ajungă la naţională. Are 95 de kilograme acum. Poate să slăbească până la 90kg, dacă îi dau eu 50.000 de euro! 10.000 de euro pentru fiecare kilogram.

Citește și: Noul acţionar al Rapidului, veşti importante pentru suporter: Ce planuri are pentru următorul sezon

Eu consider că dacă un jucător nu s-a născut în România, nu are sânge de român, n-ar trebui să fie la naţională. Pentru Gnohere m-aş bucura, dar asta e părerea mea. Dacă s-ar muta în România cu copii, cu nevasta, cu familia, să rămână în ţară că vrea să trăiască în ţară noastră, atunci da", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

"Bizonul" Gnohere are un start fulminant de sezon cu FCSB, după ce şi anul trecut a fost golgheter. Atacantul francez a marcat de şapte ori şi a oferit un assist în opt meciuri jucate în toate competiţiile!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.