Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump s-a întâlnit cu fondatorul grupului de comerţ electronic Alibaba

www.dailymail.co.uk
donald trump agenti secreti

Preşedintele ales, Donald Trump, şi fondatorul grupului chinez de comerţ electronic Alibaba, Jack Ma, au explorat luni mijloace de promovare a exporturilor în Asia pentru produse ale micilor întreprinderi din SUA, transmite EFE. Reuniunea a avut loc la Turnul Trump din New York şi a durat circa o jumătate de oră, fiind calificată de cei doi drept "foarte productivă".

Atât Trump, cât şi Ma au declarat presei, după întâlnire, că au fost explorate mijloace prin care produse ale micilor întreprinderi din SUA să poată fi vândute prin reţeaua Alibaba. Este vorba de companii agricole şi de servicii, a arătat Ma, care a menţionat de asemenea oportunităţile de comerţ ale unor bunuri precum vinul şi fructele americane pe piaţa chineză şi restul Asiei.

Trump, care a coborât în holul clădirii pentru a-l însoţi pe fondatorul Alibaba în faţa jurnaliştilor, a declarat că a avut cu acesta o "mare întâlnire" şi a spus despre Ma că este "un mare antreprenor". La rândul său, Ma l-a caracterizat pe Trump ca o persoană "cu mintea deschisă" şi a relevat că i-a expus acestuia unele idei pentru a promova micile afaceri şi comerţul transfrontalier, conform Agerpres. El a mai arătat că SUA şi China ar trebui să-şi consolideze relaţiile bilaterale şi să aibă legături "mai prietenoase".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.