Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump se DEZLĂNȚUIE la adresa New York Times, după scandal oficialului anonim

trump semneaza

Președintele american Donald Trump l-a îndemnat pe procurorul general Jeff Sessions să deschidă o anchetă privind un editorial al unui oficial anonim din cadrul Administrației SUA, publicat de cotidianul New York Times, în care este contestată capacitatea președintelui de a-și îndeplini atribuțiile.

Citește și: ALERTĂ - Gabriela Firea, scrisoare deschisă către membrii PSD: Nu trebuie să alegeți între mine și Dragnea

Trump le-a spus reporterilor la bordul aeronavei prezidențiale Air Force One că editorialul ar trebui investigat ca fiind o chestiune de securitate națională și a sugerat că ar putea iniția acțiuni împotriva cotidianului New York Times, relatează agenția de știri Reuters.

Cotidianul The New York Times a publicat miercuri un editorial trimis de un oficial anonim de rang înalt din cadrul Administrației Donald Trump, în care acesta vorbește despre „rezistența tăcută” din interiorul Administrației și despre modul imprevizibil de conducere al președintelui american.

Scrisoarea a fost publicată la o zi după apariția unei noi cărți scrisă de jurnalistul de investigație Bob Woodward despre Casa Albă, în care se vorbește despre eforturile depuse de oficiali pentru a bloca deciziile lui Donald Trump când acesta este pe cale să acționeze periculos.

Președintele Trump a reacționat dur la editorialul anonim publicată de NY Times, numind editorialul „lipsit de curaj” și publicația „frauduloasă”.

„Acest așa-numit oficial de rang înalt chiar există, sau este vorba doar de eșuatul New York Times cu o sursă frauduloasă? Dacă această persoană lipsită de curaj chiar există, publicația NY Times trebuie, din motive de securitate națională, să îl predea Guvernului”, a transmis Donald Trump printr-un mesaj pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.