Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump spune că soluția impotriva coronavirus este tratamentul cu `Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală`

ABC News
Donald Trump

Președintele SUA, Donald Trump, a lăsat politica pentru moment și s-a concentrat pe lupta împotriva coronavirusului de tip nou. El nu a ezitat și a oferit mai multe sfaturi despre coronavirus.  Conform lui Trump, leacul ar fi compus din clorochină și azitromicin.

Vezi și: Cercetătorii chinezi prezintă evoluţia pe zile a simptimelor de COVID-19 - STUDIU realizat în 'epicentrul' coronavirusului

”Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală de a fi una dintre principalele schimbări din istoria medicinei. FDA (Food and Drug Administration – n.r.) a mutat munții – multumesc!

Sperăm ca ambele vor fi puse în folosire imediat. (H lucrează mai bine cu A, potrivit Jurnalului Internațional pentru Agenți Antimicrobieni).

Oamenii mor, mișcați-vă repede și Dumnezeu să binecuvânteze pe toată lumea!”, a scris Donald Trump pe contul personal de Twitter.”, susține Trump.

De remarcat că hidroxiclorochină este un medicament împotriva malariei, iar Azitromicin este un antibiotic. Interesant este că președintele SUA se referă la un studiu francez de acum câteva zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.