Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump vs. Hillary Clinton - Runda III, Atacuri dure pe toate temele/ VIDEO

www.nydailynews.com
Clinton Trump

STIRIPESURSE.RO a transmis LIVE video și format LIVE și a III-a confruntare dintre principalii doi candidați la președinția Statelor Unite ale Americii (SUA).

Vezi și: Iohannis, vești proaste pentru 3 milioane de români

Moderator: Va mulțumesc ambilor și va astept la vot. Voi decideți!

Trump: Vreau ca aceasta tara sa fie mareata iar, Vreau respect. Cetatenii americani sunt respectati, dar ne e mila f tare de imigranti. Sa nu ne mai fie frica sa fim impuscati cand mergem la magazin. Sa nu mai permitem inca 4 ani de Obama

Clinton: Vrea sa le spun tuturor republicanilor, democratilor si independetilor ca am nevoie de voi. Am avut norocul de a vedea presedintia de aproape si stiu ce sa fac. Am facut din cauza voastra și pentru cauza familiilor  cauza mea de suflet.

Moderator: Este ultima intalnire si as vrea unminut fiecare sa spuneti americanilor de ce ar trebui sa fiti alesi

Clinton: Ceea ce propune Trump va duce la o datorie uriașa. Trebuie sa vorbim de solventa Medical Care.

Trump: Femeie răutăcioasă

Clinton: Eu spun ca trebuie sa investim mai multi bani in asigurarile medicale si de aia vreau sa ii salvam pe cei bogati si cred ca Trump va gasi o cale sa fenteze.

Trump: Va ajuta si va repara acest plan de asigurari medicale. Obama care va trebui sa dispara. Ea vrea sa mentina si sa faca si mai rau acest program. Trebuie inlocuit acest program.

Moderator: NU va ajuta.

Trump: Voi reduce taxele

Moderator: Sa vorbim despre taxele federale. Nu vor mai fi bani pentru beneficiile medicale. Ce vom face?

Trump: Nu am fost de acord cu Ronald Reagen

Clinton: Cand il aud vorbind si sloganul lui imi spune si sustine ca America a fost candva mareata.  Asta spunea in reclame si in 1986 cand era Reagen presedintel El doar spune ca toti sunt rai si doar el e bun. Avem probleme clar, dar vom face lucruri sa reparam asta. Noi stim banii si le vom cere bogatilor sa isi plateasca taxele. Vreau sa investesc in voi si familiile voastre. Tatal lui a fost milionar, al meu un mic om de afaceri.

Trump: Am spus ca vom creste numaruld e locuri de muca si vom creste PIB-ul la 4% si va fi un mecanism perfect funcțional. Vrem slujbe bine platite si calificata. Vreau sa redevenim tara care eram odata in plan tehnologic. Am avut planuri bune, negociatori extraordinar si ce am facut? Nu oameni care pentru o contribuție la campanie au ajuns acolo.

Moderator: Sa vorbim de datoria nationala. E cea mai mare din istorie.

Trump: E ridicol ce spune. Vom invinge ISIS? Păi nu trebuia sa se ajunga aici. Rusia a luat mare parte din teritoriu si au dejucat Putin si Assad planurile noastr eidn cauza conducerii proaste.

Clinton: Ar trebui sa vorbim cu rusii si cu sirienii. E pentru oameni. Vreau sa spun ca nu voi lasa pe nimeni sa intre in tara daca e periculor, dar nici nu putem sa le inchidem usa in nas celor care au nevoie. Nu pot sa uit acele fete de copii pline de sange. Vreau sa conlucrez cu organizațiile musulmane. Parte din amenintari vin din Siria si Iran si vom invinge si aici.

Moderator: Dvs ati spus ca vreti sa puneti capat macelului. Ati vb de no fly, dar ce veti face dace un avion intra. Generalii noastri, președintele Obama nu prea au fost de acord.

Trump: E o catastrofa. Ai vazut ce e acolo? Nu s-a prabusit si oamenii sunt macelariti. E un cosmar acolo. Mare parte se datoreaza lui Clinton. Assad a fost mai crud si mai destepti decat ea si Obama. S-a aliat cu Rusia si cu Iran cărăra noi le-am dat putere. 1,7 miliarde de dolari in numerar si s-au aliniat cu rusii si Iranul pentru ca noi susținem rebelii si nici nu stim cine sunt. Pompam bani in ei si nu stim cine sunt. Sunt de acord ca Assad e baiatul rau, dar ea nu a facut nimic. Nu a facut nimic si asa am ajuns la probleme migrantilor de acum. Acum sunt peste tot si in tara noastra si asta e calul troian cu care ne vom confrunta. Multumim Clinton pentru ce ai facut.

Moderator: Sa vorbim despre Alep.

Trump: Am fi castigat daca atacul era o surpriza. Asa castiga Iranul. John Podesta a spus lucruri oribile despre tine, la fel si Bernie Sanders ca ai o judecata proasta. Cum sa anunti lumea ca tu ataci? A spus Podesta ca ai simturi proaste si eu cred ca spun amandoi.

Clinton: El spune acum ceea ce vrea sa se auda. Mosul este un oras sunit la granita cu Siria. La fel a fost si cu Bin Laden ca si Bagadi, cand tu erai la The Aprendice. Eu sunt uimita ca el spune ca atacul a fost lansat ca sa ma ajute pe mine in alegeri. Este aberant.

Trump: Minti

Clinton: El susține in continuare ca nu a sustinut invazia in Irak. Cautati pe google si o sa vedeti ca era pentru. Eu am susținut.

Trump: Am avut controlul asupra Mosul si acum luptam sa il reluam. Ce e asta? Ce s-a intamplat cu momentul surpriza? Adica anuntam public si liderii lor pleaca. Ce e tampenia asta? Generalul Patton s-ar invarti in mormant. Ce spune ea e un sir incredibil de greseli. Intr-un final vom recapata controlul la Mosul, dar am dat Irakul in mainile Iranului. Ar trebui sa ne multumeasca. Erai acolo cand am parasit Irakul si stii asta.

Clinton: Sunt fericita ca irakienii si kurzii conlucreaza acum si cu sprijin american minim. Nu voi trimite trupe acolo si vom continua sa presam Siria sa ocupe cartierul general al ISIS. Vreau sa avem o forta care sa ne protejeze acasa atunci cand noi ii atacam acasa la ei. Voi lupta in continuare pentru o zona sigura in Siria si nu doar pentru aproteja populatia si a impiedica exodul

Moderator: Sa trecem la afacerile externe. Ce va fi in ziua de dupa scoaterea ISIS? Ce veti face? Veti trimite tripe acolos a nu fie inlocuit ISIS de altceva si mai rau?

Trump: Ceea ce a facut FBI și Departamentul de Jutitie mi se pare dezgustator. Nu s-a mai facut asta.

Clinton: E groaznic ce spune. FBI a spus ca nu sunt vinovata de nimic și el se plange de toate. E amuzant si tulburator. Nu asa functioneaza democratia noastra de 240 de ani si am acceptat rezultatul chiar daca nu ne-a placut. Obama are dreptate cand spune ca atunci cand te plangi inseamna ca nu esti capabil.

Trump: O sa va tin in suspans

Moderator: Dar e o traditia ca predarea puterii sa se faca pasnic

Trump: O sa vad atunci. Ceea ce vad acum e ca media e atat de corupta. Se scriu atat de multe lucruri incorecte. O sa vedem in noiembrie. Sunt milioane de oameni care s-au inregistrat ca votanți și nu aveau dreptul. Media e corupta si ei nu ar fi trebuit sa candideze in baza actiunilor sale penale.

Moderator: Ati spus ca alegerile sunt incorecte si ca Clinton vrea sa va fure locul de președinte. Veti accepta rezultatul?

Trump: E un drept prin lege. Asa face si Soros. Stii ce ar trebui sa faci Clinton? Ar fi trebuit sa modifici legea și stii de ce nu o schimbi? Pentru ca îți plac banii lor. Primesti o gramada de bani pentru clipurile electorale

Clinton: Nu putem stii asta pentru ca nu a facut publica declaratia despre taxe. Am aflat ca nu a platit taxe federale si e o rusine ca unii imigranti platesc.

Trump: De acest bani s-au construit case pentru veterani si oameni fara case

Moderator: Nu au fost folositi bani de acolo pentru a va plati procesele?

Trump: Vreau sa va pun ca fundatii mari sau mici banii merg in chestii umanitare.

Clinton: Păi fundatia Trump a luat bani si i-a folosit in interes propriu. Eu si sotul meu am ajutat oamenii si vom continua sa facem asta.

Trump: E o minciuna! Vorbesti de femei? Ai susținut violența si furtul. De ce ai luat bani de alte tari ca sa susții violenta. Ce a facut aceasta fundatie e o rusine si ii urasc pe sotii Clinton pentru asta.

Clinton: Vreau sa spun ca am facut numai bine

Moderator: Nu e despre ce ati facut sau trebuia

Clinton: Tot ce am facut a fost pentru interesul tarii noastre. Sunt foarte fericita sa vorbesc despre Fundatia Clinton si ce face ea. A facut multi oameni din lume sa isi rezolve problemele

Moderator: Vreau sa va intreb despre poporul american. Dna Clinton ati incercat sa nu vorbiti de Fundatia Clinton si de conflict de interese pe cand erati secretar de stat.

Trump: Vorbeste de violente? Păi să vorbim cum scapam de Isis.

Clinton: De fiecare data cand e impins intr-o discutie ca asta despre femei el incepe sa nege. El nu isi cere niciodata scuze si stim ce a facut cu aceste femei.

Trump: Nimeni nu respecta femeile mai mult ca mine. Vreau sa vorbesc despre ceva diferit. A spus doar minciuni. De ce nu vorbim despre cei 23.000 de e-mail-uri sterse de ea. Avem un general extraordinar care vorbeste de o pedeasap de 5 ani de puscarie pnetru ce a facut ea. Probabil va intra la inchisoarea si ea scapa basma curata? E un general cu 5 stele.

Clinton: Despre una a spus ca nu ar fi prima alegere, ca una nu e asa, iar despre o reporteriță a spus ceva. Stim ce parere el despre femei si cred ca ar trebui sa ii aratam ce insemana tara asta. Noi vrem să ne iubim diversitatea. America este ceea ce este pentru ca este o tara buna.

Trump: Nu e adevarat.

Clinton: La ultima desbatere am vorbit despre ceea ce am spus despre femei si imediat au partu acele femei. Apoi l-am auzit ca nu le-a făcut nimic pentru că nu le placeau

Trump: Cam stiu au aparut asa dintr-odata asa toate. Nu le cunosc pe nici una si cred ca au fost platite. Cand am vazut ce au facut si aproape ca au instigat la violenta asa cum e la Chicago. Nici sotiei nu i-am cerut scuze, pentru ca nu am facut nimic. Ea le-a instigat.

Moderator: Sunteti pregatiti pentru funcția de presedinte? Stim cu toti de femeile care susțin ca au acuzat că au fost abuzate.

Trump: Eu cred ca m-am descurcat mai bine ca tine. Am făcut o afacere mondiala si dacă as conduce tara asta cum am condus firma ai fi si tu mandra de tara asta. Uitati-va la ISIS pentru ca au creat un vid. Nu ar trebui sa ne implicam in Irak, dar odata ce ne-am bagat trebuia sa facem ceva.

Clinton: Este o minciuna ceea ce ai spus. El a fost condamnat pentru discriminare, eu am luptat impotriva ei si in ziua in care eu luptam cu Obama el era in emisiuni.

Trump: Esti de 35 de ani in administratie si da ai experienta, dar una proasta. Unde dracu ai fost, de ce nu ai facut nimic? Ai fost in Departamrntul de stat si 7 milioane de dolari au disparut si daca ajungi presedinte tara asta va fi un dezastru.

Clinton: Vreau sa fie clar. Nu vreau sa trimit slujbele in alta parte. El spune ca cei din China ne aduc otel in SUA: Trump Tower e cu otel din China si a dat slujbele americanilor unor chinezi. Trebuie sa facem lucrurile o data in istorie lucrurile bune.

Moderator. Vreau sa va dau sansa sa vorbiti de Obama Care

Trump: Ultimele rapoarte sunt groaznice. Am pierdut locuri de muncă, nu mai producem nimic. Amvizitat foarte multe comunități și a fost ca o lectie pentru mine. Am vazut oameni planganf in tara asta. Este oribil ce se intampla in aceste comunități. Ea susține ce a facut sotul ei, dar a fost un dezastru.

Moderator: Domnule Trump sunt oameni care susțin că cifrele dvs nu sunt realiste

Clinton: Da, este o continuare. Președintele Obama a mosteni o situație foarte grea. Eram in Senat si am vazut ce era. Eu cred ca ceea ce a facut Obama a salvat economia. El nu primeste aprecierile care i se cuvin. Suntem inca in situatie critica, dar ceea ce propun ei e ca oamenii sa primeasca locuri de munca mai bine platite.

Moderator. Planul dvs seamana cu a lui Obama si a dus la cea mai mare scadere

Clinton: El vrea cea mai mare reducere de taxe din istorie. Am spus ca nu vrea ca celor cu venituri mici sa nu le cresc taxele. Eu stiu sa nu cresc aceste taxe si sa readuc banii. Sotul meu a adus un surplus. Președintele Obama a readus tara pe linai de pluturi. Eu vreau sa investim in oameni intai. Taierea taxelor pentru cei bogati

Trump: Nu poți

Clinton: Hai sa vad daca pot sa traduc

Trump: Planul ei va ridica si va dubla taxele, e un dezastru. Eu voi face mult in ce priveste taxele scolare. Vreau sa revin sa ramana clar cand am vorbit de Japonia, Arabia Saudite sau NATO care sunt tari bogate. De ce nu platesc? Sunt un sustinator NATO, da r sa plateaca si ei. Trebuie sa le spunem si lor ca trebuie sa ne ajute. In regimul Obama am dublat datoriile. A facut niste acorduri deazstruiase care au dus la locuri de munca. Mergi in Ohia, Pensilvania, New York si am pierdut multe locuri de munca in favoarea Maxicului. Trebuie sa renegociem NAFTA. Vom reduce masiv taxele si vom aduce banii inapoi in tara.

Clinton: Am un program prin care cream oportunitati pentru noi afaceri și noi locuri de munca. Vreau salarii egale pentru barbati si femei si implicari in educatie si studiile la colegiu sa fie gratis la stat. Vom merge pe linia banilor pentru ca pana acum banii au mers la minoritate. Este un plan analizat de exerti si ei spun ca va merge. Ceea ce propune Donald e pierderea la foarte multe locuri de munca si ar creste datoria nationala. Ar fi o sconomie cu sterozizi/

Moderator: Să vorbim despre economie și sper sa fie mai bine ca la imigrație. Unul vrea taxe mai mici, altul mai multă grijă. De ce credeți că planul dvs va crea mai multe locuri de muncă decât al adversarului.

Clinton: Nici nu stii ce spui.

Trump: Am peste 2000 de generali și amirali care ma susțin. Ceea ce am spus eu e ca trebuie ca astfel de țari trebuie sa plateasca ca sa fie aparate. A mintit si minte . Noi vrem să ne apărăm prietenii.

Clinton: MI se pare ironic ca vorbeste despre armele nucleare cand a spus ce a spus despre Japonia, Arabia Saudita si Iran. Uite care e treaba. Cand președintele da un ordin el trebuie respectat și în 4 minute racheta trebuie lansată, ori oamenii de acolo au spus ca le e frică.

Trump. Defigur. Nu il cunosc pe Putin, dar el le-a pus in umnbra si pe ea si pe Obama in orice dosar. Am cheltuit bani cu milioanele in Orientul Mijlociu fara nici un sens.

Moderator: condamnați astfel de interferente?

Trump: Nu îi place Putin pentru ca a pus-o la punct de fiecare data.

Clinton: Eu citez din ce ne spun agențiile

Trump: Habar nu are cine e implicat... China, Rusia...

Clinton: El a incurajat spionajul oamenilor noștri, să rupeți NATO și să faceți ce spune Putin. Sunteti favoritul lor și e prima data cand un guvern strain se impica in alegerile noastre. 17 agenții de intelligence ne spun că Rusia s-a implicat.

Trump: Deci de aia voia granițe deschise? Oamenii vor veni cu milioanele din tara. Vin oameni care nici nu stii cine sunt. Trebuie sa punem capat islamismului. Am spus lucruri despre el si cred ca daca Rusia ar colabora ar fi foarte bine si ISIS ar fi infrant. E o tara cu 1800 de focoase nucleare si trebuie sa o respectam.

Clinton: De ce nu citiți tot? Era vorba despre energie. Ați citat din WikiLeaks, dar trebuie spus că e guvernul rus care a spart milioane de mail-uri și au dar public ceea ce conțin. Cred că cea mai mportant în această seara e ca Trump să cpndamne ce fac rusii și să îl condamne pe Putin.

Moderator: Dintr-o telegrama WikiLeaks am aflat ca visul dvs sunt o graniță deschisă

Trump: Presedintele Obama a deportat milioane de persoane, dar nu recunoaste. Nu e normal ca oricine trece ilegal in SUA sa devina cetatean.

Clinton: Păi am votat pentru ca in anumite zone sa facem ceva special, dar el consuma milioane de dolari ca sa se ocupe de ceva de e Trump Tower. Sunt peste securitate, dar nu pentru deportări.

Moderator: Cum adică doamna Clinton?

Trump: Trebuie sa intervin. Am fost in Mexic si am vorbit cu presedintele Mexicului și am avut o o intalnire fructuoase si vom avea relatii economice bune cu ei. Chiar și doamna Clinton a fost de acord cu un zic acum cativa ani si acum nu mai recunoaste.

Clinton: În timp ce îl ascultam mă gândeam la Carla, o fetiță născută în SUA din părinți care nu sunt cetățeni. Sunt milioane și milioane de oameni fără acte. El a vorbit de deportări. Ce facem? Este o ideea care nu coincide cu orice altceva, dar nu reprezintă societatea noastra. Sunt pentru granite sigure și cine va trebui sa fie deportat. A fost in Mexic si a vorbit cu presedintele acestei tari care nu a vrut sa plateasca un astfel de zid și sper sa am un plan in acest sens in primele 100 de zile.

Trump: Vrea să ofera amnistie tuturor și asta e o tragedie. Am cunoscut oameni care au murit din cauza celor intrați ilegal în tară. Avem nevoei de granițe sigure și să ținem la distanța traficanții de droguri, nu le putem acorda amnistie. Avem nevoie de un zid pentru că granita trebuie securizata si dati afara acesti lorzi ai drogurilor.

Moderator. Despre imigrație. Domnule Trump vreți un zid, iar doamna Trump vrea un pachet total.

Trump: Nu e treaba nimanui să intervină cu o zi sau două inainte

Clinton: NU este așa. Am întâlnit femei care nu au voie să nască ca în România sau în China.

Trump: Mi se pare grav ce spune Hillary. Cum să scoți fetusul în ultimile luni de viață? Este crunt

Clinton: Decizia de a întrerupe o sarcină e foarte grea. Știu femei care primesc o veste rea despre sarcina lor și cred ca Guvernul SUA nu trebuie să se implice în decizia lor.

Moderator: Cât de departe vreți să mergeți?

Clinton: Eu susțin decizia femeilor de a lua cea mai intimă decizie pentru ele. În multe state sunt reglementări care sunt impotriva femeilor și trebuie să facem ceva.

Trump: Da, tocmai că sunt pentru viață voi numi oameni la Curtea Supremă oameni care susțin acest drept.

Moderator: Despre avort. Sunteți pro-viață, ce credeți despre avort.

Trump: Susțin aplicarea în integralitate a acestui amendament. Sunt un suporter integral al acestui amendament și sunt mândru că și eu cred ca și cei de la Curte.

Clinton: Da, pentru că a fost copii care s-au rănit. Am fost nemulțumită. Înțeleg că Donald e susținut de lobisti și să se duca mai departe. Susțin amendamentul, dar vrem să nu mai moară oameni.

Moderator: ați fost supărată?

Trump: Decizia din Districtului Columbia  a fost diferita de ceea ce spune doamna Clinton carea fost supărată

Clinton: Respect cel de al II-lea amendament, dar cred în același timp că p oate exista o reglementare rezonabilă. Mulți oameni mor în fiecare an din cauza lor și cred ca avem nevoie de o reglementare care să faca o diferenta si care sa nu intre in conflict cu amendamentul II. Nu sunt de acord cu felul în care Curtea a aplicat acest amendament.

Moderator: Despre regimul armelor.

Trump: Mă bucur ca sunt aici. Este imperativ sa avem sistemul de Justiție potrivit. S-au făcut câteva afirmatii deplasate la adresa mea si a celui de langa mine. Avem nevoie de o Curte care sa aplice toate amendamentele si mai ales cel de al II-lea. Daca oponenta mea va castiga si nu cred ca o va face vom avea o aplicare slaba a celul de al II-lea. Cei pe care ii am eu in vedere vor fi flexibili si vor aplica acest amendament si cred ca vor aplica Constitutia in sensul fondatorilor acesteia.

Clinton: Cred ca atunci când vorbim de Curtea Suprema vorbim de ce drepturi și ce voim sa aiba cetatenii americani. Eu cred ca ea va trebui sa fie alaturi de cetatenii americani și nu a corporațiilor. Este foarte important ca sa luptam pentru drepturile oamenilor si sa spunem lucrurilor pe nume. Vreau ca oamenii nominalizati pentru Curtea Suprema sa ne reprezinte si sper sa am aceasta ocazie si Senatuș sa confirme nominalizatul presedintelui Obama.

Moderator: Unde vedeți rolul Curții Supreme?

Comentatorii se așteaptă la o dezbatere animată. În timp ce Donald Trump, va încerca să își refacă procentele pierdute după scandalul filmulețului în care face remarci nepotrivite la adresa femeilor, Hillary Clinton va trebui să facă față ultimele dezvăluiri din telegramele WikiLeaks.

Iată datele dezbaterii:

Wednesday, October 19, 2016
Third Presidential Debate from the University of Nevada in Las Vegas

Air Time: 9pm ET (8pm CT, 7pm MT, 6pm PT, basically live in whatever 9pm ET is equivalent to in your time zone)

Candidates: Hillary Clinton and Donald Trump
Moderator: Chris Wallace, host of Fox News Sunday

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.