Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donaţie de un milion de lei pentru cumpărarea de echipamente sanitare pentru medici de la o companie de pariuri

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Operatorul de pariuri sportive Superbet a donat un milion de lei pentru achiziţia de echipamente sanitare pentru medicii români, în contextul epidemiei de coronavirus, conform unui comunicat remis, miercuri, Agerpres.

"Ilie Dumitrescu, noul ambasador al Superbet, a anunţat donaţia de 1.000.000 de lei a companiei pentru lupta împotriva Covid-19. Suma va fi folosită pentru cumpărarea de echipamente sanitare, care îi protejează şi îi ajută pe medicii români aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. (...)

Cum cea mai cruntă bătălie este cea pentru viaţă, Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a ales să se implice. Pentru că ne pasă de tot ce ne înconjoară, pentru că dorim să ne desfăşurăm activitatea într-un mediu sănătos şi pentru că nu putem permite ca o criză umanitară să se transforme într-o criză de umanitate", se menţionează în comunicat.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

Industria de Betting&Gaming din România este una dintre cele care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, prin taxele şi impozitele pe care le plăteşte anual.

În ultimii ani, Grupul Superbet a donat pentru numeroase cauze nobile în domenii diverse, şi nu doar bani, ci şi sânge, şi a avut şi nenumărate acţiuni de voluntariat, prin care a contribuit la salubrizare şi la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos. De câteva luni a fost înfiinţată şi Fundaţia Superbet, "un organism puternic, special înfiinţat pentru a lăsa o amprentă importantă în societate, prin actele sale de caritate".

"1 milion de lei reprezintă o armă în plus în mâna autorităţilor care se ocupă cu eradicarea acestui virus. Covid-19 este doar unul dintre inamicii noştri, cel mai periculos din acest moment.(...). Mulţumim personalului medical, adevăraţii eroi ai acestor zile! Sacrificiul vostru e mai frumos decât un gol în minutul 90", mai scrie în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.