Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donaţii pentru românca rănită în atentatul de la Londra: Ce a anunţat logodnicul fetei

facebook.com
Andreea Cristea iubit

Internetul o ajută pe românca rănită în atentatul de la Londra. Nu! Nu este nicio glumă. Andreea Cristea, una dintre victimele atacului de la Podul Westminster, primeşte donaţii prin intermediul unei platforme online. O româncă a avut iniţiativa de a deschide o linie de donaţii pentru sprijinirea arhitectei recuperate din Tamisa, conform adevarul.ro.

Citește și: Shakira uimește din nou: Cu ce strălucește diva / VIDEO

Familia tinerei spune că Andreea are nevoie de suport financiar pentru o perioadă îndelungată. Ea se află internată în stare critică, dar stabilă, într-un spital din Londra. Pentru a garanta destinaţia banilor, apropiaţii Andreei Cristea au intervenit pe pagina JustGiving cu asigurări. „Va informez ca acea suma (3.500£) este doar suma minima pentru inceputul unei astfel de campanii. Andreea va avea nevoie de tot suportul nostru pentru o perioada indelungata, asa ca orice ajutor din partea dumneavoasta este apreciat“, a scris Andrei Burnaz, logodnicul Andreei Cristea, în susţinerea campaniei de pe justgiving.com.

Citește și: REVOLTĂTOR Ce s-a întâmplat cu Coloana Infinitului / VIDEO

Sora Andreei, Magda Ţoi, a confirmat legalitatea liniei de donaţie: „Va asigur ca am discutat cu reprezentanţii oficiali Justgiving şi cu Nicoleta Popa, asigurându-vă ca acesta pagina este sigura şi toate donaţiile vor ajunge la Andreea. Va mulţumesc pentru suportul şi dragostea pe care le trimiteţi către ea. Nicoleta Iuliana Popa mulţumesc foarte mult pentru initiativa avuta! Astfel de oameni ii întâlnim foarte rar. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima ceea ce simţim!“ Donatorii ţin să-I transmită şi mesaje de încurajare Andreei. „Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat!! Nu te cunosc am gasit aceasta pagina de suport pe Internet. Sa te faci bine. Lumea este un loc mai frumos decat iti imaginezi tu in acest moment. Curaj!!“, a scris un donator anonim de pe justgiving.com, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.