Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorel Vişan, noul ambasador al culturii şi identităţii naţionale în cadrul CNMR

libertatea.ro
Dorel Visan

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a decis să ofere maestrului Dorel Vișan Titlul de Ambasador al Culturii și Identității Naționale,potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO. El va participa sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14:00 la standul Automobile Dacia din cadrul Romexpo unde va avea loc “Medalionul Cultural Dorel Visan”.

Citeşte şi: Isărescu, comparaţii ŞOCANTE: 'Și MORTUL e macrostabil. Cine e mai stabil decât unul rece şi pe masă?'

Maestru Dorel Vișan, actor, director și poet român, cu peste 40 de interpretări pe scena teatrului românesc, a reușit de-a lungul timpului să transmită unor generații întregi, conceptul de artă la superlativ. CNMR îl felicită pe maestru, pentru toate acțiunile întreprinse și pentru aprecierea distinsului față de coaliția noastră și în semn de recunoștință îi oferim acest titlu, prin care întregim reprezentativitatea culturii și identității naționale alături de alte personalități, Ambasadori CNMR ai Culturii : Eugen Simion, Tudor Gheorghe, Radu Bălănescu, Antonie Tămaș.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a susținut și va continua să promoveze personalitățile culturii românești și pe acei patrioți desăvârșiți ce au transmis prin opera lor, identitatea românească până în cel mai îndepărtat cătun, indiferent că au folosit filmul, teatru, poezia, proza, pictura, cântecul.

’’Pentru mine Maestrul Dorel Vișan, reprezintă un exemplu de patriotism, măestrie și respect față de națiunea română. Reprezintă unul din puținele modele rămase poporului român pentru păstrarea identității și culturii românești. Prin arta, filmul, proza, gândurile filozofice și reflecția națională, Dorel Vișan își asigură un loc în inimile românilor și în istoria poporului român. Modestia, inteligența, profunzimea, sunt doar câteva din calitățile pe care i le-am descoperit acestui mare om. Suntem mândri de faptul că o asemenea personalitate face parte din familia CNMR’’, a declarat președintele Alexandru Cumpănașu.

Citeşte şi: Ministerul Sănătăţii vine cu VEŞTI BUNE pentru români. Ce se întâmplă cu vaccinurile antigripale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.