Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorian Popa a aflat rezultatul testelor toxicologice din vacanța în care se află, în afara țării. Cum a reușit să plece din România

instagram
dorian popa in vacanta

După ce polițiștii l-au prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, Dorian Popa a luat o decizie neașteptată. ​Artistul nu a vrut să se lase afectat de faptul că a fost prins drogat la volan, motiv pentru care, a plecat în străinătate.

Săptămâna trecută, el a fost prins drogat la volanul mașinii sale. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere. Cu toate acestea, a reușit să iasă din țară, într-o escapadă de câteva zile.

Dorian Popa a putut să iasă din țară, deoarece încă nu venise rezultatul INML. Prin urmare, artistul a putut ieși din România fără probleme, până în momentul în care cazul se va soluționa, atât timp cât nu a fost impusă nicio măsuri preventivă de către procurori.

Destinația aleasă de artist a fost Bruxelles, Belgia, scrie cancan.ro. Influencerul a vizitat Mini Europe, în urmă cu câteva zile, și a fost foarte impresionat de ceea a văzut și chiar a împărtășit câteva imagini cu urmăritorii săi, pe pagina de Instagram.

„Mă bălăngăneam aici, în scaunul ăsta și lăudam Mini Europe Brussels, ce vibe de Halloween și când mă ridic să mai analizez puțin locul, ia uite ce văd acolo, Johnutzule. Cred că a fost un pic prea multă atenție la detalii.”, a spus Dorian Popa, în unul din filmulețe, arătând către o decorațiune de Halloween.

Vineri, IML a făcut public reultatul exemenului toxicologic, în urma căruia a reieșit că Dorian Popa s-a drogat cu cannabis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.