Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Goian, despre mutarea lui Ianis Hagi la Rangers: Poate fi un pas important pentru a ajunge în Premier League

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ianis Hagi

Ianis Hagi (21 de ani) este ca și transferat la Rangers. Mijlocașul român a ajuns joi seară, 30 ianuarie, în Scoția, acolo unde va evolua la gruparea pregătită de Steven Gerrard până la finalul sezonului, fiind împrumutat de campioana Belgiei, Genk, anunță MEDIAFAX.

Fostul fundaș central, Dorin Goian, care a evoluat la Rangers în perioada 2011-2012, a precizat că mutarea fiului lui Hagi la gruparea scoțiană ar putea să fie un pas important în cariera mijlocașului, care dacă va evolua bine va putea fi văzut de echipele de top din Premier League.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

"Se va impune dacă a învățat că într-o țară străină nu te primește nimeni cu flori în vestiar, nu zice nimeni că a venit fiul lui Hagi. Acolo mai sunt alți 24 de jucători, toți trag cu dinții la antrenamente și dau totul pe teren pentru a-l face pe antrenor să îi bage titulari.

Jocul se lasă mai liber în Scoția, la fel ca în Anglia. Dacă un jucător simulează, lumea îl fluieră, dar astea sunt chestii cu care se va obișnui.

Toți spunm că Ianis nu excelează la capitolul forță, dar la Rangers va pune forță pe el mai mult decât a făcut-o la Fiorentina sau la Genk.

Rangers este un club cu istorie, cu suporteri superbi, abia aștepți ziua de sâmbătă să joci pe un stadion cu 50 de mii de oameni în tribună, care te încurajează, nu te huiduie și sunt mereu alături de echipă.

Dacă va da un randament foarte bun ne putem gândi că poate fi un pas important pentru el și de ce nu să ajungp să joace la o echipă de top din Premier League pentru că Rangers este o echipă foarte urmărită", a spus Dorin Goian, pentru Digi Sport.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

Ianis Hagi a ajuns la Genk în vara anului 2019, dar nu a primit prea multe minute din partea antrenorilor grupării belgiene. Cumpărat de campioana Genk contra sumei de 4 milioane de euro, mijlocașul român a evoluat în 19 meciuri, în toate competițiile, marcând de trei ori.

Fostul căpitan al formației Viitorul mai are contract cu Genk până în iunie 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.