Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Rotariu ar putea ajunge în Liga 1 - U Craiova şi FCSB l-ar fi contactat (presă)

www.sport.ro
Dorin Rotariu

Dorin Rotariu (23 de ani) are şanse minime să rămână la Astana, grupare eliminată de CFR Cluj în primul tur preliminat al Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

ProSport scrie că U Craiova şi FCSB l-ar fi contactat. Clubul din Bănie este, însă, mai insistent şi nu este exclus ca mijlocaşul să îmbrace tricoul alb-albastru cel puţin pentru un sezon.

În prezent, U Craiova se află în plină campanie de achiziţii. Corneliu Papură are nevoie rapid de un mijlocaş de genul lui Dorin Rotariu, iar şansele ca mutarea să fie perfectată sunt foarte mari. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile dintre şi cele două cluburi.

În februarie, Dorin Rotariu a semnat un contract valabil pe patru ani cu Astana. În urma tranzacţiei, FC Brugge a încasat un milion de euro.

“Va merge în altă parte în scurt timp!”

Viitorul lui Dorin cu siguraţă nu e în Kazahstan, fapt confirmat de unchiul său, Iosif Rotariu. "La calităţile pe care le are şi la modul cum joacă, cu siguranţă va merge în altă parte în scurt timp, la o echipă mai puternică, într-un campionat mai puternic. Îi prinde bine şi această perioadă la Astana. Antrenamentele sunt mai dure, se pregăteşte şi mai bine, iar faptul că are internaţionali lângă el îl ajută", a declarat Iosif Rotariu, pentru ProSport.

Citește și: Ianis Hagi a ajuns la Genk: 'Voi purta numărul 23'

Altfel, interesul celor de la FCSB nu este o noutate. Dorin Rotariu a mai fost dorit de clubul patronat de Gigi Becali în urmă cu mai multe luni, când antrenor la echipă era Nicolae Dică. Părţile nu au fost, însă, pe aceeaşi lungime de undă. "Ştiu, am discutat cu ei şi le-am spus clar că prioritatea mea este să continui în străinătate", a declarat Dorin Rotariu la momentul respectiv.

În clipa de faţă, U Craiova a luat faţa celor de la FCSB. Mijlocaşul tinde să semneze cu oltenii, care sunt, potrivit ProSport, super-insistenţi.

Contract valabil până în 2022

Dorin Rotariu nu a avut prea mult succes la FC Brugge, clubul care i-a oferit prima experienţă în străinătate. Mijlocaşul a jucat în doar 12 meciuri, a marcat o dată şi a furnizat trei pase decisive.

Zece meciuri în toate competiţiile a bifat Dorin Rotariu în tricoul celor de la AZ Alkmaar, unde a fost împrumutat de FC Brugge, pentru care a marcat un singur gol.

FC Astana este al şaselea club din cariera mijlocaşului, după Poli Timişoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron şi AZ Alkmaar. Contractul său cu gruparea din Kazakhstan este valabil până în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.