Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Rotariu va fi din nou antrenat de Mircea Rednic: Mouscron l-a împrumutat pe fostul dinamovist de la Brugge

www.digisport.ro
Dorin Rotariu Mouscron

Dorin Rotariu nu a reușit să se impună la Brugge și a intrat în dizgrația antrenorului, iar Mircea Rednic a profitat de acest aspect și a reușit să-l împrumute pe fostul său elev de la Dinamo până la finalul sezonului.

La noua sa echipă, Rotariu va juca cu numărul 95. Anunțul a fost făcut de echipa lui Rednic pe pagina sa oficială de twitter.

"Cluburile discută pentru Rotariu e adevărat, am vorbit și eu cu Roti, dar el nu știe exact ce vrea să facă. Cei de la Brugge au anunțat că antrenorul nu se va baza pe el în acest sezon. Eu îl vreau, e normal pentru că îl cunosc și am nevoie de el la Mouscron", a recunoscut Rednic în urmă cu câteva zile, care s-a luptat cu Boloni pentru semnătura lui Rotariu, potrivit Digisport.ro.

Citește și: Transferul care îl poate întoarce din drum pe Contra: Dinamo e aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor

Dorin Rotariu a ajuns în Belgia în ianuarie 2017, atunci când a fost cumpărat de Club Brugge de la Dinamo, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Atacantul de 22 de ani a semnat atunci un contract valabil pe 3 ani și jumătate.

Rotariu va lucra din nou cu antrenorul care l-a titularizat la Dinamo și sub comanda căruia a avut cele mai bune prestații. Cu "Puriul" pe bancă, atacantul de 22 de ani a jucat 43 de meciuri la Dinamo, a marcat 10 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Internaționalul român este al doilea jucător adus de Mouscron în această vară cu care Mircea Rednic a lucrat la Dinamo. În urmă cu două săptămâni, formația belgiană l-a semnat și pe Antun Palic, mijlocaș venit liber de contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.