Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal după ce un prezentator CELEBRU a fost ATACAT cu furci şi topoare: 'Au vrut să ne omoare...' - VIDEO

jurnal.md
topor

Un celebru prezentator a fost, fără voie, protagonistul unor scene şocante seara trecută, în Bihor. Este vorba despre Christian Sabbagh, care se afla cu echipa sa  la o investigaţie despre hoţii de combustibil din trenurile-cisternă. Timp de 4 zile i-a filat pe infractorii care provin din comuna Tileagd. Joi seara, în jurul orei 18.00, Sabbagh a pătruns în colonia de rromi din localitate pentru a încerca să discute cu ei, însă a fost atacat de oameni cu furci şi topoare. Jurnaliştii din echipa de filmare au suferit mai multe răni.

Citeşte şi: INS avertizează: CRESC PREŢURILE în mai toate domeniile. Care sunt tendinţele economice până la finalul anului

"Au vrut sa ne omoare", a declarat Cristian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

"Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o caruta si au sarit pe noi cu topoarele. (...) Un baiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a insotit a fost impuns cu un fel de tepusa. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa", a mai povestit Sabbagh.

Christian i-a acuzat pe poliţişti că nu au intervenit să-i apere.

"Ce e mai deranjant este ca cei din politia de aici stiau, insa nu au facut nimic sa ne apere sau sa ne protejeze. Am vorbit cu ei, stiau ca azi vom merge in colonie si chiar eu i-am rugat sa ne insoteasca, insa nu au facut acest lucru", a mai spus Sabbagh.

Reprezentanţii poliţiei din Bihor susţin că au deschis dosar penal şi au declanşat cercetări în cauză. Mai mulţi agresori au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi.

“S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Au fost identificate șase persoane care urmează să fie audiate la secția de Poliție Tileagd”, a declarat, pentru Libertatea, comisar Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor, potrivit Libertatea.

Citeşte şi: INEDIT: Papa Francisc, în dialog cu astronauţii de pe Staţia Spaţială - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.