Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru distrugerea mai multor autoturisme

dosare

Jandarmii i-au întocmit unui bărbat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, după ce a avariat mai multe autoturisme, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea, potrivit Agerpres.

Lucrătorii IJJ au intervenit în urma unui apel la 112 potrivit căruia un bărbat loveşte mai multe maşini dintr-o parcare din municipiu, distrugându-le parbrizele şi oglinzile laterale.

"Ajunşi în mod operativ la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat care încerca să fugă. S-a procedat la urmărirea, imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (...). Întrebat fiind de cele întâmplate, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, nu a putut relata ce s-a întâmplat, întrucât se afla într-o stare vădită de ebrietate, fiind incoerent în vorbire şi având un comportament agitat", se menţionează în comunicatul IJJ.

Potrivit sursei, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.