Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru o femeie depistată în Caransebeş deşi figura în izolare în Spitalul din Deta

Los Angeles Times
coronavirus

O femeie care figura ca fiind în izolare, la Spitalul Orăşenesc Deta, a fost depistată de poliţişti, pe data de 5 mai, pe peronul Staţiei CFR Caransebeş, pe numele acesteia fiind deschis un dosar penal.

"În aplicarea prevederilor art. 54, alin. 1 din Decretul Preşedintelui României privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, publicat în M.O. nr. 212, Partea I din data de 16.03.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş aduce la cunoştinţa opiniei publice că la data de 07.05.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş a fost înregistrat dosarul penal numărul 700/P/2020 în care se efectuează urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 352, alin. 1 Cod penal. În fapt, se reţine că la data de 05.05.2020, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie T.F. Caransebeş au depistat o persoană de sex feminin ce se afla pe peronul Statiei CFR Caransebeş, judeţul Caraş-Severin. Având în vedere prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020 privind deplasarea persoanelor în afara domiciliului, au fost solicitate pentru control documentele, ocazie cu care s-a stabilit faptul ca aceasta figura ca persoană aflată în izolare la Spitalul Orăşenesc Deta, începând cu data de 25.04.2020", se arată într-un comunicat remis, joi, AGERPRES, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Potrivit aceluiaşi comunicat, în continuare, organele de cercetare penală vor efectua cercetări cu privire la această infracţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.