Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul din Pasajul Unirii. Explicații despre semnalizarea rutieră

Radu Pop
Foto ISUBIF
accident autocar bucuresti amurd

Brigada Rutieră a Capitalei transmite vineri, după accidentul din Pasajul Unirii, în care un autocar s-a prins în limitatorul de înălțime și mai mulți pasageri au fost striviți, că s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La acest moment, activitatea de cercetare la fața locului s-a încheiat, iar traficul rutier a fost reluat, circulația desfășurându-se sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere. În această situație s-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Brigada Rutieră

„Cu privire la semnalizarea rutieră din zona Pasajului Unirii, menționăm că Brigada Rutieră a Capitalei a solicitat Administrației Publice Locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii, suplimentarea semnalizării rutiere, în scopul preîntâmpinării producerii de evenimente rutiere. Măsurile au fost implementate la sfârșitul lunii octombrie, și au constat în instalarea unor console metalice flexibile, marcaje rutiere tip pictogramă cu semnificația "accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3,5m", potrivit sursei citate.

In autocar se aflau in total 48 de persoane. 22 de adulti si 2 copii au fost transportati la spitale. Alte 22 de persoane fara acuze medicale au fost transportate la un hotel. Din cele 24 de victime transportate la spitale, 15 au fost preluate de SMURD si 9 cu SABIF. O persoană a decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.