Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la Timișoara, unde o femeie și doi copii au murit, după ce în bloc s-a făcut deratizare

Opiniatimisoarei.ro
timisoara

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia care a avut loc la Timișoara, unde o femeie și doi copii au murit, după ce în bloc s-a făcut deratizare, potrivit șefului IPJ Timiș, Aurelian Alin Petecel, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Șeful IPJ Timiș, Aurelian Alin Petecel, a declarat, luni, că polițiștii au fost sesizați despre decesul celor trei persoane, iar oamenii legii au deschis un dosar penal sub supravegherea procurorilor.

„Inspectoratul de Poliție a fost sesizat la orele prânzului cu privire la decesul celor trei persoane. S-a constituit echipă complexă de urgență la fața locului. Primele măsuri au fost luate. Sunt măsuri de conservare. Am încercat să identificăm eventuale suspiciuni cu privire la anumite persoane sau societăți comerciale. S-a stabilit în urma primelor verificări că e o societate comercială care a efectuat activități de deratizare. Am mers pe acest fir, am încercat să identificăm de urgență dacă au mai fost locații în care să s-a efectuat deratizare de către această societate comercială. Facem verificări. Este un dosar penal în acest moment sub supravegherea unui procuror pentru fapta de ucidere din culpă”, a spus Petecel.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Inițial, victimele au chemat Ambulanța, deoarece prezentau tulburări digestive, dar au refuzat să fie duse la spital. Ambulanța a sesizat apoi autoritățile pentru că a fost chemată de mai multe ori la aceeași adresă. Purtătorul de cuvânt al Spitalul de copii „Louis Țurcanu”, Mihai Gafencu, declara pentru MEDIAFAX că la spital sunt alți 3 copii cu simptomele unei intoxicații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.