Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru uciderea fetiţei găsite înecate într-un râu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul fetiţei de 4 ani din comuna bistriţeană Rodna, care miercuri a fost găsită înecată în râul Someşul Mare, la o distanţă de aproximativ 6 kilometri de casă, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, anunţă Agerpres.

În cauză vor fi audiaţi părinţii minorei decedate, dar şi alte persoane care ar putea oferi informaţii despre ceea ce s-a întâmplat.

Corpul fetiţei a fost găsit în apă, pe raza localităţii Maieru, la aproximativ 6 kilometri de localitatea de domiciliu, prezentând multiple traumatisme puternice la cap şi torace.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11,00, de către mama fetiţei, căutările fiind desfăşurate cu echipaje ale pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor şi cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna.

Corpul fetiţei a fost zărit în apă în jurul orei 12,00, fiind începute de îndată manevrele de resuscitare, care, însă, au rămas fără rezultat.

Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, a precizat pentru AGERPRES că fetiţa decedată făcea parte dintr-o familie nevoiaşă, cu mai mulţi copii, care se numără printre beneficiarii de ajutoare sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.