Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un bărbat din Cluj, după ce a accidentat mortal un alt bărbat și a fugit de la locul accidentului

facebook
justitie dosar penal

Un bărbat de 42 de ani din Cluj este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului după ce a accidentat mortal, cu maşina, un alt bărbat,în judeţul Sălaj, iar mai apoi şi-a continuat deplasarea.

"În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, la ora 00.45, Poliţia a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Naţional 1F, în localitatea Bobota, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană este rănită. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulaţie. Bărbatul a fost găsit decedat la faţa locului. După producerea accidentului, şoferul şi-a continuat deplasarea", se arată într-o informare de presă dată publicităţii vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

Potrivit sursei citate, poliţiştii au identificat persoanei bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din judeţul Cluj, acesta fiind găsit la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.