Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un bărbat din Galați care conducea drogat şi cu viteză mare

Agerpres
politia rutiera

Un bărbat care circula la volanul unui autoturism sub influenţa drogurilor şi cu mult peste limita de viteză este cercetat de poliţiştii din Tecuci, fiind întocmit dosar penal în acest caz, a informat IPJ Galaţi, anunță agerpres.

Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, duminică, pe DJ 251, un autoturism care circula dinspre Costache Negri către Cudalbi, rulând cu viteza de 111 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză 50 de km/h.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galaţi, care a fost testat de poliţişti cu aparatul Drugtest.

Întrucât rezultatul a fost pozitiv pentru Metamfetamină, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice şi determinarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Totodată, în autoturismul condus de acesta, în care se mai aflau 4 persoane, poliţiştii au găsit 8 pliculeţe din plastic care conţineau un praf de culoare albă, două ţigări cu substanţă vegetală de culoare brun-verde şi trei bancnote de 1 leu rulate, conţinând o substanţă albă.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.