Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un turc, prins în timp ce încerca să introducă în România produse contrafăcute

facebook
justitie dosar penal

Un cetăţean turc care călătorea ca pasager într-un autocar pe ruta Turcia-România este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu-Ruse, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de circa 1,29 milioane de lei, potrivit Agerpres.

Un bucureştean a fost amendat pentru 'propagandă electorală' pe Facebook după încheierea campaniei/ DOCUMENT

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra unui autocar care efectuează curse regulate pe ruta Turcia-România. Cu ocazia verificărilor amănunţite efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala autocarului mai multe colete de culoare neagră ce conţineau 2.495 produse parfumerie şi 256 articole încălţăminte, inscripţionate cu numele şi însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, s-a stabilit că posesorul bunurilor este un cetăţean turc cu vârsta de 25 ani. Acesta a declarat că a achiziţionat bunurile din Turcia pentru a le comercializa în România. Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 1.294.300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat de presă remis, duminică, de ITPF Giurgiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.