Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal şi anchetă după ce un tren de pasageri nu a respectat semnalele de oprire şi a rupt macazul la intrarea în staţia Goleşti

dosare

Un tren de călători în care se aflau zeci de persoane nu a respectat indicatoarele de oprire amplasate la intrarea într-o staţie CFR din judeţul Argeş, rupând macazul, potrivit news.ro.

În urma incidentului produs marţi seară, poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a îndatoririlor de serviciu.

Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Argeş, poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au fost sesizaţi despre faptul că marţi seară un tren de călători care circula pe ruta Bucureşti – Piteşti - Craiova nu a fi oprit la indicatoarele Stop amplasate la intrarea în staţia Goleşti şi a rupt macazul de linie.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

Trenul nu a deraiat ş nu au existat victime. Cei aproape 40 de călători aflaţi în garnitura feroviară şi-au continuat deplasarea cu un alt tren..

Poliţiştii de la transporturi şi o comisie de la Agenţia de Investigare Feroviară Română fac verificări pentru a stabili cauzele incidentului.

În acest caz a fost deschis şi un dosar penal pentru neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.