Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul de revizuire al sentinţei prin care Dan Voiculescu a fost trimis zece ani după gratii pentru privatizarea ICA are termen la Tribunal

dosar

Dosarul în care se judecă cerea de revizuire a uneia dintre persoanele condamnate definitiv alături de Dan Voiculescu în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), are termen de judecată, luni, la Tribunalul Bucureşti.

Mai precis, în luna februarie, Jean Cătălin Sandu, fostul director AVAS, Sandu Jean Catalin, a introdus la Tribunalul Bucureşti cerere de revizuire a deciziei definitive prin care a fost condamnat în dosarul ICA la şase ani, pentru fapte de corupţie în legătură cu privatizarea ICA.

Dosarul a suferit numeroase amânări, marea majoritate fiind acordate pentru studiere şi angajare apărători, în caz fiind citate toate persoanele la care se referă decizia definitivă pentru care se cere revizuirea.

Citeşte şi: BOMBĂ în dosarul lui Dan Voiculescu - Doi condamnați cer DESFIINȚAREA sentințelor privind privatizarea ICA

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv în august 2014 la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la 7 ani de închisoare.

Voiculescu şi ceilalţi condamnaţi au fost încarceraţi la Penitenciarul Rahova. Dan Voiculescu a fost eliberat ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.