Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul lui Ionel Arsene prinde greutate: Victor Ponta şi Gabriel Oprea, menţionaţi în motivarea Tribunalului / DOCUMENT

ponta oprea

Noi dezvăluiri incredibile ies la iveală în dosarul în care Ion Arsene este acuzat de trafic de influenţă! Potrivit motivării Tribunalului Bacău, Arsene ar fi primit 100.000 euro pentru a-i da lui Horia Georgescu pentru ca o persoană din conducerea administraţiei locale să fie eliminată din funcţie. Cum acţiunea nu a avut finalitate, în 2014, Arsene a fost tras la răspundere de Gheorghe Ştefan. Moment în care liderul PSD Neamţ ar fi menţionat numele fostului preşedinte PSD, Victor Ponta şi al fostului ministru Gabriel Oprea.

Vezi AICI motivarea deciziei Tribunalului Bacău! (.pdf)

"În anul 2013 preşedinte al ANI era HG (nr:Horia Georgescu), persoană care a ocupat această funcţie cu sprijinul PSD, partid aflat în acea perioadă la guvernare. În urma discuţiilor purtate între ŞG şi AI (la unele discuţii a participat şi PA, persoană care de asemenea urmărea îndepărtarea din funcţiile publice a lui TC, însă interesul acestuia era exclusiv unul de afaceri), în anul 2013, într-un restaurant din Bucureşti, ŞG i-a dat lui AI suma de 100.000 euro. Suma a fost adusă de către fiul lui ŞG,ŞG, la cererea celui dintâi. AI a afirmat că suma de bani va fi remisă numitului TD, în acea perioadă redactor-şef al cotidianului România Liberă, persoană care la rândul său urma să remită banii lui HG, pentru ca acesta în calitate de preşedinte al ANI să constate nerespectarea dispoziţiilor legale privind conflictul de interese şi regimul incompatibilităţilor de către TC. AI a afirmat că legătura cu TD era asigurată prin intermediul unei consiliere personale, persoană care îl cunoştea în mod direct pe TD întrucât lucrase în presă.

Remiterea sumei de bani nu a avut finalitatea urmărită, motiv pentru care în anul 2014, ŞG (nr: Gheorghe Ştefan) i-a cerut explicaţii lui AI(nr: Ioan Arsene), însă acesta din urmă a afirmat că sunt influenţe politice – din partea numitului OG(nr: Gabriel Oprea), preşedinte UNPR şi a preşedintelui PSD, VP(nr: Victor Ponta), şi că s-a amânat luarea unei decizii până după alegerile prezidenţiale din 2014, alegeri în care aveau nevoie de susţinerea lui TC(nr: Culiţă Tărâţă)", se arată în motivarea Tribunalului Bacău.

Citeşte şi: DOCUMENT – Comisia de anchetă a prezentat CONCLUZIILE:Rezultatul alegerilor din 2009, posibil SCHIMBAT. Acuzaţii DURE pentru Instituţia Prezidenţială şi Guvern .

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.