Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul lui Marian Oprișan se apropie de final

oprisan w.jpg

În dosarul „Căprioara”, în care este implicat preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprișan, mai sunt de audiat doar doi martori, conform declarațiilor avocatului acestuia.

Curtea de Apel Cluj a stabilit un nou termen de judecată în dosar pentru 25 noiembrie. Oprișan crede că procesul de apropie de final și că acest termen va fi și ultimul.

Pe 6 februarie 2015, Marian Oprişan a fost achitat de o instanţă a Judecătoriei Cluj-Napoca în dosarul „Căprioara", în care a fost acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de abuz în serviciu şi de fals şi uz de fals, dar DNA a formulat apel. Conform procurorilor prejudiciul include 1,5 milioane euro în dauna Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, alţi circa 600.000 euro în dauna Consiliului Judeţean şi aproape 75.000 euro pagubă la bugetul Guvernului.

În același dosar mai sunt implicați Mircea Diaconu (vicepreședinte în Consiliul Județean Vrancea), Valeria Teodorescu (director Direcția Economică CJ Vrancea), Ion Costeanu (director Direcția Tehnica CJ Vrancea), Liviu Rusu (șef serviciu Drumuri și Poduri din Direcția Tehnica CJ Vrancea) și Valeriu Iacob (diriginte de șantier).

Marian Oprișan este președinte al Consiliului Județean Vrancea și președinte PSD Vrancea. Pentru a păstra postul în organizația locală de partid el nu a candidat pentru un post de vicepreședinte la ultimul congres. El continuă să fie președinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România - UNCJR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.