Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul Otopeni duce spre ministerul Transporturilor: nume vehiculate să preia instituția

Radu Pop
telegrafonline.ro
Ministerul Transporturilor

Stenogramele din dosarul Otopeni relevă câteva nume vehiculate pentru preluarea portofoiului de la Transporturi. Cei intercepțati discută cine ar putea să preia funcția după eventuala pelcare a actulului ministru Sorin Grindeanu.

Este indicat în acest sens numele lui „Flutur” - cu referire la Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL - ca posibil succesor al lui Grindeanu. Însă este invocat și Iulian Dumitrescu.

„LĂSCUȚ CĂTĂLIN: E lumea neserioasă. Nu, au zis, da' nu își asumă nimeni. Mai ales că urmează acuma schimbul de mandat...

HARDANSAADEH: Da' schimbă mandat? Mi-a zis și mie în VIENA că vine nu știu cine.

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: FLUTUR vine.

HARDAN SAADEH: La Transport?

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Da.

HARDAN SAADEH: Nu, mi-a zis că IULIAN DUMITRESCU. Era și RAREȘ acolo.

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Da. Eu știam de FLUTUR. Când l-a sunat pe RARES de față cu mine, RARES a zis-' „Da, într-adevăr FLUTUR mă agit și eu.” Că se schimbă si vine IULIAN, OK. Asta este, IULIAN, foarte bine, na. Eu nu mai... cum să spun?

(...)

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: SAADEH...

HARDANSAADEH:... dar câștigi una.

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: ...eu vreau așa ca pași. Unu': să o întindem cât mai mult cu asta ca să nu să prindă licitația în cele șase luni, ca să mai prindem șase luni. Doi: sper la următorul ministru' să-i pot da niște hârtii de la Curtea de Conturi și din alte locuri, să mergem la ei să ne dea cei doi ani de pandemie.”

Reacția lui Grindeanu la stenograme

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că nu îi cunoaşte personal pe cei care apar în stenogramele apărute în spaţiul public în legătură cu dosarul privind activitatea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, dar că a înţeles că este ”ciufut”, nu are anturaj şi că nu merge ”pe combinaţii”.

STENOGRAME Regele `duty-free`: `Ăștia la stat, ei nu gândesc mă pe termen lung,ei dacă reușesc pentru decembrie,o vacanță,o mașină,lu' gagica, să-i ia o geantă`

Dosarul `Hiroshima` de la Aeroportul Otopeni va provoca un puternic cutremur în zona politică și de afaceri

STENOGRAME Regele duty-free în discuție cu Felix Rache (vp. CJ Buzău) privind contractul de catering: Din sută la sută ce ai tu, 40 la sută sunt ale mele/Corect

STENOGRAMĂ Nume de cod `Tudose` - Contextul și impliicațiile folosirii în schema penală CNAB: M-aș bucura să vină TUDOSE, dacă vine TUDOSE pentru noi e bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.