Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul `Hiroshima` de la Aeroportul Otopeni va provoca un puternic cutremur în zona politică și de afaceri

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Dosarul Hiroshima de la Aeroportul Otopeni va provoca un puternic cutremur în zona politică și de afaceri

În aceste zile presa abundă în descrieri amănunțite despre jaful pus la cale la Compania de Aeroporturi București, mai precis la Aeroportul ”Henri Coandă” de la Otopeni. Vizate erau spațiile comerciale și de cathering.

Potrivit informațiilor din zona judiciară dosarul chiar a primit supranumele de ”Dosarul Hiroshima”, datorită potențialului său exploziv pentru viitor, atât prin urmările directe, cât și prin ramificațiile care duc spre zone politică înaltă și a serviciilor.

Dosarul a plecat de la un denunț împotriva patronului Realitatea Plus

Dosarul a plecat de la denunț împotriva patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, potrivit datelor deja apărute și s-a extins apoi pe mai multe ramificații. Procurorii DNA au cerut și au obținut de la judector mandate de interceptare ambientale, a telefoanelor și a altor rețele de comunicații (WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger) și s-au efectuat interceptări aproape un an de zile. Asta înseamnă aproape sigur mandat de la judecător pe siguranță națională. Sau poate deja existența a mai multor dosare și obținut mandate pe fiecare pe câte 6 luni. Urmează să aflăm.

Deocamdată Cazul a fost doar puțin expus pentru un scop precis

Public au apărut doar o parte și doar pentru a arăta instanței că cei implicați ”în prima linie” sunt periculoși pentru anchetă și că trebuie privați o vreme de libertate pentru a se putea pune în mișcare alte acțiuni conexe care să devoaleze cangrena mafiotă de la Otopeni și nu numai.

Nu există nici un dubiu că vor exista multe disjungeri din acest prim-dosar făcut public și părticelele de stenograme ajunse în public indică fără doar și poate că tolba procurorului de caz este destul de bine garnisită.

DETALII - AICI (zona politică), AICI (zona serviciilor), AICI (zona violenta), AICI si AICI (zona media)

Reacția virulentă a celor implicați în dosar la adresa presei care a relatat despre caz indică o dată în plus potențialul exploziv al dosarului.

Întâmplător sau nu președintele României a efectuat o vizită oficială de stat în Emiratele Arabe Unite cu puțin timp ca acest dosar să bubuie la propriu. Întâmplător sau nu EAU și în special Dubaiul este invocat din belșug în convorbirile dintre cei implicați în caz ”în prima linie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.