Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doszhanov Abzal a fost numit director general al Rompetrol Well Services, compania de servicii petroliere la sondă a KMG International

kmgi rompetrol

Doszhanov Abzal a fost numit director general al Rompetrol Well Services, compania de servicii petroliere la sondă a KMG International, în urma renunţării lui Timur Zhetpisbayev la mandatele de director general şi membru al Consiliului de Administraţie. Abzal a fost director general al Rominserv, o altă companie din grup, anunță news.ro.

"Subscrisa, Rompetrol Well Services, aducem la cunoştinţa publicului numirea lui Doszhanov Abzal ca membru interimar al Consiliului de Administraţie şi director general, ca urmare a renunţării lui Timur Zhetpisbayev la mandatele de director general şi membru al Consiliului de Administraţie. În conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, republicată, cu modificările ulterioare şi ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Well Services, Doszhanov Abzal a fost numit administrator provizoriu al societăţii, începând cu data de 9 septembrie 2020, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor", se arată într-un comunicat transmis de companie joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Citește și: USR-PLUS propune o persoană condamnată penal la funcția de primar! Reacție incredibilă a lui Dacian Cioloș .

Doszhanov Abzal a fost numit director general al societăţii, începând cu data de 9 septembrie, pentru un mandat care va expira la data de 29 aprilie 2022 (odată cu mandatul administratorilor care au făcut prezenta numire).

Doszhanov Abzal este absolvent al Institutului de Petrol şi Gaze din Atyrau şi Institutul Francez de Petrol. El s-a alăturat Grupului KMG Internaţional în anul 2010 pe poziţia de Manager Îmbunătăţire Procese. Ulterior, a ocupat poziţiile de director adjunct Producţie şi director general în cadrul companiei Rompetrol Petrochemicals. Cel mai recent rol pe care l-a deţinut este cel de director general Rominserv.

Rompetrol Well Services este controlată de KMG International, fostul Grup Rompetrol, specializată în servicii la sondă pentru forajul sondelor şi extracţia ţiţeiului şi gazelor naturale.

Compania are o capitalizare de 96,81 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.