Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două drumuri din Dolj au fost închise din cauza inundaţiilor

www.sursazilei.ro
pompieri inundatii

Un drum judeţean şi un drum comunal din Dolj au fost închise din cauza inundaţiilor, apa având aproximativ 40 de centimetri în două zone ale acestora. În cele două cazuri circulaţia rutieră se desfăşoară pe rute ocolitoare.

Citeşte şi: Precizări de ULTIM MOMENT de la ANI, după decizia CCR pe statutul judecătorilor şi procurorilor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în data de 13 martie, ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă s-au produs scurgeri de pe versanţi şi torenţi, ducând la creşteri de niveluri şi debite pe pârâul Teslui, fără  a se înregistra depăşirea cotelor de apărare.

Acest lucru a dus la inundarea părţii carosabile a  DJ641 Mischii – Caracal, la km 44+200 în comuna Pieleşti, sat Pârşani, pe o lungime de 65 - 70 de metri, cu o înălţime a lamei de apă de 40 centimetri. Circulaţia în zonă se menţine închisă, fiind dirijată pe o rută ocolitoare, până la retragerea apei de pe carosabil.

De asemenea, tot în data de 13 martie, în urma precipitaţiilor căzute în ultima perioadă şi a unui pod subdimensionat, DC 61 Carpen - Orodel a fost inundat pe o lungime de circa 50 metri, cu o înălţime a lamei de apă de 40 centimetri. Circulaţia în zonă a fost închisă. Localitatea Carpen nu este izolată, accesul facându-se pe DJ 606 Craiova – Cleanov, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.