Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două familii de migranţi din Siria şi Afganistan, care au încercat să intre în ţară travrsând Dunărea cu barca, depistate de poliţiştii de frontieră din Caraş-S

basilica.ro
dunarea delta dunarii

Poliţiştii de frontieră de la Moldova Veche, judeţul Caraş-Severin, au depistat două familii de migranţi din Siria şi Afganistan care au încercat să intre în România din Serbia, traversând fluviul Dunărea cu ajutorul unei bărci gonflabile, potrivit news.ro.

”Au fost depistate pe malul românesc al Dunării, în dreptul localităţii Coronini, opt persoane străine, dintre care doi minori, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la Spitalul orăşenesc Moldova Nouă unde li s-a făcut triajul epidemiologic şi apoi la sediul sectorului pentru verificări.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt două familii din Siria şi Afganistan, familia din Siria fiind formată din mamă, tată şi două fete în vârstă de 1 an şi 9 ani, iar familia din Afganistan din mamă de 60 de ani şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră.

Cetăţenii străini au declarat că au trecut ilegal frontiera în România cu o barcă gonflabilă, cu intenţia de a ajunge în Vestul Europei.

Adulţii sunt acum cercetaţi pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.