Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei au fost rănite într-un accident rutier pe DN65 Piteşti - Slatina

www.sokant.ro
politia nu treceti

Trei autoturisme în care se aflau cinci persoane au fost implicate luni, pe DN65 Piteşti - Slatina, într-un accident rutier în urma căruia două femei au fost transportate la spital cu diferite traumatisme. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de la SMURD şi de la Ambulanţă, precum şi elicopterul SMURD de la Craiova. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, femeile transportate la spital se aflau într-un autoturism care s-a răsturnat. Ele erau conştiente, în stare stabilă.

"La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple. La locul accidentului a ajuns şi elicopterul SMURD de la Craiova, dar victimele, o femeie de 48 de ani, din Slatina, care acuza dureri la cap şi o femeie în vârstă de 62 de ani, din Segarcea (judeţul Dolj), prezentând traumatism toracic, au fost transportate la spital de către un echipaj SMURD şi de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt", a spus Băsăşteanu, conform Agerpres.

Accidentul rutier s-a produs în apropiere de Jitaru, la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Slatina, iar pe durata intervenţiei echipelor medicale şi a cercetării la faţa locului derulată de poliţişti traficul a fost restricţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.