Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei din Siria, prinse când încercau să treacă ilegal graniţa pe jos

Două femei de naţionalitate siriană, cu vârste de 32, respectiv 33 de ani, au fost depistate de poliţiştii de frontieră giurgiuveni cu ajutorul camerei de termoviziune în timp ce încercau să intre ilegal în România, pe jos, printr-o zonă adiacentă PTF Giurgiu.

''În noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră planificaţi în serviciu să execute supravegherea zonei au observat cu ajutorul autospecialei de termoviziune două persoane, care se deplasau pe jos (...). Cele două persoane au fost interceptate de către poliţiştii de frontieră, fiind depistate ascunse în zona adiacentă a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu'', se arată într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

În cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că persoanele depistate sunt femei, de naţionalitate siriană, cu vârste de 32, respectiv 33 de ani, şi au încercat să treacă ilegal graniţa prin ocolirea punctului de trecere a frontierei, potrivit Agerpres.

Persoanele în cauză au fost predate reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.