Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei din Vaslui au probleme mari, după ce au rupt cu bătaia un polițist

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Două femei de 35, respectiv 47 de ani din Murgeni, Vaslui, au fost arestate preventiv după ce au agresat un polițist care efectua un control de rutină. Odată cu ele a fost arestat și șoferul autoturismului oprit de agent care a plecat de la fața locului după ce a aflat că va fi amendat.

Acum, Carmenica Tănase (35 de ani), Magdalena Constantin (47 de ani) şi Vijai Tănase (41 de ani) au fost trimişi în judecată pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe data de 1 septembrie, bărbatul și cele două femei au fost oprite de polițist, iar când au aflat că le vor fi ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru că nu dețin poliță de asigurare a început scandalul. Bărbatul a fugit de la locul faptei, iar cele două femei au venit să se războiască cu polițistul.

„Poliţistul a plecat cu autospeciala de poliţie în urmărirea sa, reuşind să îl intercepteze pe strada Dr. Emil Juvara, unde inculpatul a proferat ameninţări şi cuvinte jignitoare faţă de poliţist, refuzând să se supună indicaţiilor acestuia. Ulterior, în zonă au ajuns şi cele două pasagere care l-au împiedicat pe poliţist să dispună măsurile legale, l-au agresat, lovindu-l şi trăgându-l de uniformă şi au proferat ameninţări şi injurii, atât faţă de acesta cât şi faţă de poliţistul local.

Poliţistul a folosit spray-ul iritant lacrimogen pentru stoparea acţiunilor celor trei persoane, ulterior acestea părăsind zona, nu înainte ca femeia de 35 de ani să arunce cu pietre în autospeciala de poliţie şi să provoace mai multe distrugeri. În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", precizează IPJ Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.