Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei, rănite în accidentul de pe Centura de Vest a Ploieştiului

alerta

Două femei au fost rănite, luni seară, în accidentul care a avut loc pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploieşti în care a fost implicat şi un autocar cu zeci de copii, niciunul dintre ocupanţii acestuia nefiind rănit. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, în autocar se aflau 41 de copii care se întorceau dintr-o excursie şi 11 adulţi, niciunul dintre ei nefiind rănit.

Informaţiile furnizate iniţial arătau că în autocar se aflau 49 de copii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru Agerpres, că, pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în urma impactului unul dintre acestea ricoşând în autocar.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, două femei aflate în cele două maşini au fost duse la spital, una având un traumatism cranio-cerebral minor şi un traumatism la şold, iar cealaltă suferind un traumatism la gleznă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.