Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei rănite în accidentul de pe DN15G, în care au fost implicate şase autoturisme

Mediafax
accident teleorman

Două femei au fost rănite, vineri, în accidentul rutier produs la Bălţăteşti, pe drumul naţional DN 15G, în care au fost implicate şase autoturisme, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs după ce o femeie în vârstă de 58 de ani, aflată la volanul unui autoturism, ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe DN 15G, moment în care, pentru a evita impactul cu aceasta, un bărbat de 39 ani, din judeţul Suceava şi care circula din sens opus, ar fi virat dreapta, intrând în coliziune cu alte două autovehicule care erau oprite pe DN 15G.

De asemenea, alte două autoturisme care circulau în spatele celui condus de bărbatul din Suceava nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi au intrat în coliziune cu acesta.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că şoferiţa din vina căreia s-a produs accidentul a fugit de la faţa locului.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a două femei, pasagere în autoturismele în cauză. După producerea accidentului, o conducătoare auto, de 58 de ani, din Bălţăteşti, a părăsit locul accidentului, fiind depistată la scurt timp de poliţişti. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.