Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două fete de 13 şi 16 ani au dispărut dintr-un centru social din Vaslui

masini politie

Două minore în vârstă de 16, respectiv 13 ani, sunt date dispărute dintr-un centru social din municipiul Bârlad aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, au informat, sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Vaslui, cele două fete care sunt din comuna Dodeşti, au plecat voluntar în noaptea de vineri spre sâmbătă, din Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad al DGASPC Vaslui, unde erau instituţionalizate şi nu s-au mai întors până în prezent.

Citeşte şi: Precizări de la Primăria Capitalei - Ce riscă bucureștenii surprinși în parcuri

"La data dispariţiei, Bosna Florentina Carina era îmbrăcată cu un hanorac de culoare mov şi era încălţată cu o pereche de pantofi de tip "balerini", albaştri. Tînăra are o înălţime de aproximativ 1.60 metri, constituţie astenică, păr blond şi ochi albaştri.

Stan Mihaela Aurelia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de tip blugi de culoare albastră şi o bluză roz. Minora are o înălţime de aproximativ 1.55 metri, constituţie astenică, păr lung,blond şi ochi căprui, iar la nivelul feţei are mai mulţi pistrui vizibili", se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanelor dispărute şi fac apel ca cei care au informaţii despre cele două fete să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.