Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două milioane de clienţi ai Băncii Transilvania folosesc aplicaţia BT Pay

www.zf.ro
banca transilvania

Două milioane de persoane folosesc BT Pay pentru bankingul de zi cu zi, iar fiecare al doilea card emis de BT este în format digital, înrolat în BT Pay, potrivit unui comunicat de presă al băncii, anunță Agerpres.

Conform documentului, BT Pay a devenit un super-app de banking şi payments, care are inclusiv opţiuni complementare: donaţii, oferte şi sănătate. Cu ajutorul său pot fi făcute plăţi contactless, transferuri de bani, plata facturilor, confirmarea cumpărăturilor online sau donaţii. De asemenea, aplicaţia ajută la gestionarea cardurilor, inclusiv originarea de carduri de credit şi overdraft-uri full online, precum şi la retragerea

de bani de la bancomat fără a mai fi nevoie de cardul fizic.

Banca menţionează că într-o zi au loc: 250.000 de plăţi cu telefonul; 100.000 de transferuri de bani; 150.000 de confirmări ale cumpărăturilor online; 1,5 milioane de verificări a banilor din cont; 2.000 de plăţi facturi/zi prin opţiunea lansată recent.

"BT Pay este aplicaţia wallet care a deschis drumul către plăţile contactless cu telefonul, prima de acest tip lansată pe piaţa de payments din România. Patru ani de BT Pay înseamnă formarea de comportamente noi, un alt mod de a face plăţi - fie ele cumpărături la comercianţi sau transferuri de bani - dar şi de a interacţiona cu banca. De-a lungul anilor, aplicaţia şi-a păstrat poziţia de leadership prin lansarea constantă de facilităţi, aşa cum vom face şi de acum încolo. BT Pay este cea mai bună opţiune de banking la distanţă pentru clienţii noştri", a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct, Head of Retail Banking & Network, Banca Transilvania.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.